Skocz do zawartości

Wszystkiego najlepszego :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

No kurcze!! "Szefowa" Picasso i kolega Roco dziś świętują :) Bez posądzania o przypochlebianie się składam obydwojgu szczere i najlepsze życzenia urodzinowe :)

PS. Dziękuję tym wszystkim, którzy pamiętali o moich urodzinach 30.08...którzy napisali do mnie z życzeniami i sympatycznymi uwagami...tym wszystkim bardzo tutaj dziękuję :)

BTW...podobno informacja o moich urodzinach była ewenementem na forum? :)

Opublikowano

Dziś jest ten szczególny dzień, dzień na który czekałem od kiedy zarejestrowałem się na forum. Dzień, który powinien stać się dniem walki z wirusami, oczywiście jeśli nasza zacna Jubilatka nie będzie miała nic przeciwko. Wszystkiego najlepszego Picasso :cheer:

garfield-30th-birthday.jpg

Rocco jakiś długowieczny :)

Opublikowano

Wielkie dzięki.

Nie ma co ściemniać, "Stara Koza" ze mnie. :lol:

Roco, 100 lat, brakuje Ci tylko tej jednej jedynki, by dobić do portu. :P

EDIT: Chciałam również podziękować wszystkim, którzy dopisali się pod spodem z życzeniami oraz komentującym w moim profilu.

Opublikowano

Przyłączam się do życzeń. I chciał bym tylko dodać od siebie, aby solenizanci mieli mniej zmartwień więcej radości. :cheer:

Mniej wirusów :confused: a więcej :wub: i nigdy się nie :( a byli radośni :thumbsup:

Takie sobie skromne życzenia ale szczere B)

Opublikowano

Jak zawsze wszelkiej pomyślności, ogromu szczęścia, samych sukcesów w zawodowym życiu i zadowolenia (również materialnego :)) z tego projektu, pozytywnych wibracji no i gromadki pociech życzę ci jak zawsze szczerze, Picasso nawet pomimo iż drogi nasze się nieco rozbiegły. Pozdrawiam, Marek. Kiedyś zapewne tak będzie :thumbsup:

Opublikowano

Urodziny dziś Picasso

W tango idzie całe miasto

3 dyszeczki ma na karku

Zime 0,7 w barku

Kto za zdrowie nie wypije

Ten oberwie w czapę kijem

Dużo seksu i miłości

Niech przez lata Twe krągłości

Nie wystraszą męża Twego

Niech pociechą będą jego

Lecz co w łóżku się wyprawia

To już nie jest moja sprawa

Więc sukcesu życzę Tobie

Ważne również jest i zdrowie

Życzę forum na list szczycie

I byś miała piękne życie

Trawkę odstaw już do kąta

Bo po trawce niezła bomba

Pomóc zgrai czas najwyższy

Dzień urodzin zakończywszy

najlepszego też dla Roco Coco

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...