Punisher2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam, szukam czegoś co jest na 100 % bezpieczne, wykryje wszystkie śmieci, będzie po polsku, miało opis za co odpowiada jaki klucz, oraz co mi podświetli wpisy, które można spokojnie usunąć. Oprócz RegClenaer bo w nim się nie potrafię połapać. Za dużo kluczy pokazuje, których nie wiem do czego są Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 CCleaner. Nie wiem, czy Odkurzacz ma opcje czyszczenia rejestru, chyba tak - na pewno opisuje, co jest od czego. Odnośnik do komentarza
Emzet Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tez polecam CCleanera. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 CCleaner. Nie wiem, czy Odkurzacz ma opcje czyszczenia rejestru, chyba tak - na pewno opisuje, co jest od czego. CCleaner nie wykrywa wszystkich śmieci a Odkurzaczowi podziękuje, jak czytam że ma niegroźne (ale ma) sygnaturki wirusów Odnośnik do komentarza
Anonim4 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kiedyś miałem jakąś promocję na Registry Mechanic (tam są różne wersje, inaczej nazywane) i Registry First Aid. Nie miałem do nich zastrzeżeń. Obecnie używam pakietu Comodo. http://system-cleaner.comodo.com/ Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kiedyś miałem jakąś promocję na Registry Mechanic (tam są różne wersje, inaczej nazywane) i Registry First Aid. Nie miałem do nich zastrzeżeń. Obecnie używam pakietu Comodo. http://system-cleaner.comodo.com/ Musi być po polsku niestety Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie ma takiego co by zrobił to wszystko sam Ashampoo WinOptimizer 2010 Advanced promocja Wise Registry Cleaner Wise Disk Cleaner FCleaner Pzdr. Odnośnik do komentarza
Traxter Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Eusing Free Registry Cleaner - jeden z lepszych programów tego typu, a do tego po polsku. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 chyba skorzystam z wize registry cleaner:D Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 chyba skorzystam z wize registry cleaner:D Zważ tylko,ze jest on do czyszczenia rejestru. Polecam dodatkowo Wise Disk Cleaner Na końcu przejeżdżasz CCleanerem i spoko. Pzdr. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 CCleaner nie wykrywa wszystkich śmieci a Odkurzaczowi podziękuje, jak czytam że ma niegroźne (ale ma) sygnaturki wirusów Fałszywy wyniki, tam nie ma nic szkodliwego. Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam.Dobrym programem może słabo znanym i rzadko używanym jest EasyCleaner. Jest po polsku, za free, dobrze usuwa błędne wpisy w rejestrze. Jeśli chodzi o wpisy po wykryciu błędnych wpisów pokazuje ich stopień zagrożenia( zielony, żółty, czerwony). W moim przypadku lepiej spisuje się od darmowego odpowiednika Ccleneara. Zawsze jak przeskanuje Cclenearem w poszukiwaniu wpisów EasyCleaner po nim sporo znajduje. Lepszą propozycją jest Jv16 power tools niestety płatny , ale po Pl, lub Argente Registry Cleaner( Za free,lecz w wersji ENG) Co do Easy Cleanera dobrze również znajduje i usuwa zbędne śmieci z dysku, duplikaty itp. . Program potrafi przyspieszyć zwiększyć wydajność komputera:) Polecam, Pozdro Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jeżeli używasz FF polecam prosty w użyciu, SpeedyFox SpeedyFox to malutkie i proste w użyciu narzędzie, którego zadaniem jest zwiększenie szybkości pracy Firefoksa (według zapewnień producenta nawet 3-krotne). Działanie programu opiera się o kompaktowanie i optymalizację sfragmentowanych plików profili użytkowników przeglądarki. SpeedyFox nie wymaga instalacji, a jego obsługa ogranicza się do wskazania profilu, którego dane mają zostać zdefragmentowane i kliknięcia przycisku rozpoczynającego pracę. Program jest bezpieczny i w żaden sposób nie ingeruje w dane profili. @ LikwidatoR Easy Cleaner często mi się zawieszał,zrezygnowałem z niego Pzdr. Odnośnik do komentarza
ady Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wise Registry Cleaner-w wersji darmowej nie ma opcji cofania zmian-co jest dość istotne. Ze swej strony czyścicieli używam bardzo mało-raczej kompaktuję rejestr . Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wise Registry Cleaner-w wersji darmowej nie ma opcji cofania zmian-co jest dość istotne. Ze swej strony czyścicieli używam bardzo mało-raczej kompaktuję rejestr . Błąd,zanim napiszesz,sprawdź Pzdr. Odnośnik do komentarza
krzysiekx Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Registry First Aid. Istny mocarz jeśli chodzi o czyszczenie rejestru. Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 polecam ci zrobić kopie systemu np. acronisem zabawy rejestrem rożnie się kończą osobiście teraz używam tune up do optymalizacji kompa +ccleaner i przy takim zestawie zostaje Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 @ natenczas Witam U mnie taki problem nie występował co nie twierdzę,że rzeczywiście takich problemu nie ma u innych. Cenię sobie w nim wiele funkcji: usuwanie błędnych wpisów w rejestrze, śmieci, niepotrzebnych nagromadzonych duplikatów, czyszczenie ciasteczek cookies,możliwość cofnięcia wcześniejszych decyzji. Program potrafi dodać-usunąć programy jak w panelu sterownia: dodaj usuń programy, jest po Pl, darmowy i skuteczny i bezpieczny Wygląda prosto wizualnie, ale to nie jest najważniejsze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 a ja polecam TuneUp Utilities - zawsze coś znalazł po CCleaner Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mogę jeszcze polecić,niestety wer.ang. ATF Cleaner. Ale tylko dla rozważnych. Ponieważ można niechcący usunąć zapamiętane hasła. Okienko zaznaczone czerwoną strzałką powinno być puste ! Pzdr. Odnośnik do komentarza
jan13 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zapoznaj się z tym: http://www.dobreprogramy.pl/PowerTools-Lite,Program,Windows,13160.html Silnik komercyjnej wersji. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Easy Cleaner dobra rzecz, oznaczył jako bezpieczne do usunięcia ponad 197 błednych wpisów:D Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Bezpiecznie Ci usunął bez żadnych szkód i jak lepiej Ci komputer chodzi, przyspieszył choć trochę? Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Bezpiecznie Ci usunął bez żadnych szkód i jak lepiej Ci komputer chodzi, przyspieszył choć trochę? Nom komputer jakby żwawiej teraz działa, choć i tak wszystkiego nie usunął. Wise Registry Cleaner Free po nim posprzątał ten Easy Cleaner nie czyści błędnych CLSIDów ale i tak jest dobry:D oba się wspomagają, posprzątane lepiej niż CCleanerem Mam jeszcze taki problem z rejestrem https://www.fixitpc.pl/index.php?/topic/277-jak-usunac-niektore-pozycje-z-menu-kontekstowego/ czytaj mój ostatni post Odnośnik do komentarza
Traxter Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nom komputer jakby żwawiej teraz działa Aplikacje usuwające nieprawidłowe wpisy w rejestrze nie spowodują wyraźnej poprawy wydajności systemu. Obniżenie wydajności powodują puste przestrzenie w plikach rejestru po usunięciu wielu wpisów. Aby temu zapobiec trzeba wykonać kompaktowanie rejestru za pomocą np. RegCompact Pro Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi