bierni Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 witam! Ostatni giveaway nie cieszył się zbytnim zainteresowaniem - nie wiem czy problemem była mała atrakcyjność programu, forma w jakiej zaserwowałem wam opis czy też może ogólnie niszowe zapotrzebowanie na soft typu HIPS, Sandbox etc. Zanim wrzucę następny opis oraz licencje chciałbym wiedzieć czy będą chętni. Obecnie dysponuję licencjami do aplikacji DefenseWall oraz Hitman Pro. Jeśli macie jakieś własne sugestie/uwagi bądź potrzebujecie jakiegoś oprogramowania AV/FW etc. to proszę się nie krępować - być może uda się coś skombinować. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja bym się pisał na Hitman Pro bo trial mi się kończy:) a skuteczność i lekkość to ten program ma nie ziemską Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja byłabym zainteresowana DefenseWall Odnośnik do komentarza
Anonim4 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Reflektowałbym na Online Armor albo Avirę lub Dr. Weba Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 może sandboxie bo coś mi się kojarzy ze licencja na nią jest dożywotnia.. I może coś z zapór tez najlepiej z licencja dożywotnią. Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Comodo masz za free - jedna z lepszych zapór... Odnośnik do komentarza
Houdini Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Z przyjemnością bym przywitał DefenseWall'a na moim PC. Odnośnik do komentarza
jankomuzykant Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dzień dobry ,cześć i czołem Defenswalla poproszę Odnośnik do komentarza
Serantor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Będę bardzo wdzięczny za G-Data Total Care lub G-Data AntiVirus (lepiej ten drugi i tak tylko z AV będę korzystał). Z góry dziękuję // W sumie Hitman Pro (skoro jest dostępny) również bardzo mnie uszczęśliwi, a gdyby się dało obydwa.... Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 DefenseWall Personal Firewall. Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jest losowanie na forum http://safegroup.pl/defensewall-3-0-giveaway.html Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Może czegoś nie wiem ale losowanie jest na DefenseWall HIPS: http://safegroup.pl/defensewall-3-0-giveaway.html Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No może jednak sięgnij po okulary ponieważ nigdzie nie jest ujęte że to na wersję HIPS...A jeśli patrzysz na tagi to jest tam "HIPS" zapewne przez to że to program typu HIPS Poza tym z twoją obsesją co do zmian zestawów tobie licka nie jest potrzebna raczej bo i tak byś program zmienił po kilku - kilkunastu dniach pewnie Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Obecnie używam darmowej i starszej wersji DefenseWall HIPS (2.56) - niestety nie posiada ona możliwości aktualizacji. Jeśli by była taka mozliwość to chętnie przyjmę nowszą licencję na ten i inne produkty (np. firewall) firmowane przez jego autora, Ilyę Rabinovicha, bowiem odniosłem wrażenie, iż jest osobą kompetentną w kwestii zabezpieczeń i wie co robi. PS. Z udziału w konkursie na podanym wyżej forum wyklucza mnie kompletny brak stażu, a i piszę tutaj skoro właśnie tutaj pojawiła sie taka inicjatywa. Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nie zmieniam zestawów zbyt często. CIS już używam dość długo a moje zmiany w ostatnich kilku latach, oscylowały pomiędzy trzema głównymi aplikacjami zabezpieczającymi: CIS, GeSWall Freeware i DefenseWall HIPS. Do tego Avira, ESET Online Scanner i chwilowo Panda Cloud. Licka jest na DefenseWall HIPS a nie na DWPF. Nie ma sensu Eru robić z siebie i z innych idiotów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ...nie ma osobnych licek na DW i DWPF...więc relax sprawdź sobie instalki na ich stronie różnią się nazwą...ale obie mają firewalla Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 DefenseWall HIPS ma firewalla? Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 DefenseWall HIPS nie ma firewalla...ale żeby go nie miał-trzeba go najpierw wyłączyć-bo obie instalki mają go zaimpletowany Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 I jak bierni z tymi lickami, jakiś postęp:)? Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 obserwuję ten temat ciągle i za kilka dni odbędzie się losowanie jednego z cukiereczków Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ale, jak rozumiem, losowanie dla uczestników tego forum, a nie tamtego, wyżej wspomnianego? Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 zapomniałem odnieść się to postu eru - żeby nie było wątpliwości: Zasady podane przez mamę a wszystkie losowania odbywają się tylko na tym forum. Odnośnik do komentarza
Sevard Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Być może się połakomię na DefenseWall, ale na dobrą sprawę, muszę pomyśleć, czy jest mi to do czegoś potrzebne. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 To ja się zdecyduję na DW (DefenseWall). Odnośnik do komentarza
Rafael Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 witam, jeśli jest jeszcze możliwość zgłaszania chęci pozyskania aplikacji, wyrażam zainteresowanie Hitman Pro. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi