Skocz do zawartości

A licznik ładnie puka - Kto będzie 1000-nym użytkownikiem?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
  Cytat
A jest jakaś nagroda dla 1000-ego użytkownika?

Nie wydaje mi się, że nagroda to dobry pomysł, ale temat do wiwatu możemy stworzyć.

Cytat
I tak z ciekawości od dawna zajmujecie się tym zajmujecie?

Zajmuję się 7 lat tą tematyką, tylko teraz działam na własnym firmowym miejscu, przedtem na innym forum jako służąca.

Cytat
Od czasu kiedy ja zacząłem mieć takie problemy z kompem, zauważyłem, że problem ten jakby wyrósł z ziemi i na różnych forach pojawiało się coraz to więcej podobnych do moich wpisów.

Kwestia percepcji. Masz problem, więc go nagle wszędzie widzisz. :P

.

Cytat
Przydałaby się jakaś stosowna emotikonka.

Nie mam pomysłu.

Nawiasem. Kiedyś z Luukiem zbieraliśmy "edycje" naszej cheerleaderki. Z takich lepszych to Pippi, Ninja, Cygaro, Opadające majtki (ta zarezerwowana tylko dla Administratora :lol:) i The Boss (to pasuje do całkiem innego "klimatu" :lol:):

cheerlie-pippi.gif cheerlie-ninja.gif cheerlie-cigar.gif 4cheer.gif cheerlie-boos.gif

Mamy jeszcze sezonowe cheerleaderki, na Mikołaja i Mistrzostwa w piłce nożnej

Cytat
Może ktoś ze Straży Pożarnej się zadeklaruje (998). Bo narazie GonzoGT to jakby z Policji (997).

Hahahaha

.

W dniu 16.11.2010 o 19:39, picasso napisał(a):

Kwestia percepcji. Masz problem, więc go nagle wszędzie widzisz. :P

Masz rację, po zmianie auta, nagle zaczęło ich więcej jeździć - chyba, że reszta się zmawia przeciwko nam:>

W dniu 16.11.2010 o 19:39, picasso napisał(a):

Zajmuję się 7 lat tą tematyką, tylko teraz działam na własnym firmowym miejscu, przedtem na innym forum jako służąca.

Trochę seksistowsko zabrzmi ale, nie spodziewałem się, że kobieta może (chcieć) się tym zajmować:). Teraz czekam, aż wezwę fachowca do naprawy TV lub hydraulika i przyjdzie kobieta:)

I oto przekroczyliśmy tauzena! :cheer:

Czas korkiem strzelić.

Pokaż ukrytą zawartość

Cytat
Ale brak mi w jednym szczególe logiki: 1000 cam, 1001 Barny3. W/g listy użytkowników cam dołączył 16:52, Barny3 dołączył 16:41 ??

Dołączyć a potwierdzić konto to dwie różne sprawy. Dopóki ktoś nie zatwierdzi konta, nie jest ono liczone w statystyce tu świętowanej i ten użytkownik należy do innej grupy.

Przy okazji, można zwrócić uwagę, że numerowanie użytkowników w adresach jest wyższe niż tysiąc. Bo też i "rzeczywisty" tysiąc już dawno wybił, ale niezatwierdzone konta po braku reakcji nawet na ponowne wysłanie e-mail po predefiniowanym okresie czasu usuwam.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...