Skocz do zawartości

Urodziny forum Fixitpc.pl

picasso

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

HA!
dołączyłem do fixita w dniu 28-05-2010 - po rewolucji na searchengines..... i do tej pory, wydawało mi się, że miałem parę tygodni opóźnienia :)

proszę o wyjaśnienie, bo coś mi się tu nie zgadza z tą rocznicą :)

Opublikowano

Forum zostało oficjalnie otworzone 27 maja 2010, więc dołączyłeś ekstra szybko :P. Są wprawdzie moje starsze posty z 21 maja, ale to z fazy, gdy forum było jeszcze w trakcie konfiguracji i nie było dostępne publicznie.

Opublikowano

HA, niech będzie, ale:

Pika: Rejestracja: 21-05-2010

Ru: Rejestracja: 28-05-2010

Jak dla mnie, to ponad tydzień opóźnienia.. nie zdążyłem ale przyjmuję na klatę... jak to piszą na elektroda.pl.a.propos.zasilaczy.z.czarnej.listy. ------> temat zamknięty :)

Opublikowano

Rucek, jako Administrator forum mam oczywiście starszą datę rejestracji (tę samą którą wymieniam w poście powyżej) niż reszta, gdyż forum musiało został zostać skonfigurowane i sprawdzone z poziomu mojego konta. Forum nie było dostępne publicznie w tym okresie, prawie tydzień później je włączyłam oficjalnie.

Opublikowano

STO LAT :)
Ja dołączyłam pół roku później, z mega problemem, który tu został szybko rozwiązany, i tak jestem/wpadam/odwiedzam :)

Dziękuję, za to.
Pozdrawiam picasso i resztę użytkowników. Zdrowia, szczęścia i cierpliwości!

Opublikowano

No cóż...nie byłem tak szybki i zarejestrowałem się tydzień po oficjalnym uruchomieniu (4 czerwca) :(...ponieważ jednak nie ma to specjalnie znaczenia, jak myślę, w tym, co chcę powiedzieć, niniejszym pozwolę sobie na słowa

Dzięki Picasso...gratulacje i życzenia samych sukcesów nie tylko na tym forum.

Opublikowano

100 lat dla Picasso i dla forum :D

Picasso udziela za darmo najbardziej profesjonalnej pomocy w rozwiązywaniu problemów z komputerami, jaką w życiu widziałem. 

Jestem tu od 29 maja 2010 - też trafiłem tutaj z searchengines :)

Opublikowano
Cytat

Pozdrawiam wszystkich, którzy dostali ode mnie bana.

Przypuszczam, że od takiego admina dostać bana, to nic strasznego.

Piękny, aczkolwiek nieubłagany upływ czasu. Wszystkiego najlepszego dla obecnych i przyszłych użytkowników forum.

Opublikowano

:D
Gratulacje i życzenia wytrwałości (oraz radości w dalszym prowadzeniu forum)!!

Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me … Going to bed at night saying we've done something wonderful... that's what matters to me. Steve Jobs

Opublikowano

Aż sprawdziłem kiedy ja się zarejestrowałem :)  Hmm... 5 stycznia 2011r. a i tak dałbym głowę, że ledwie ze dwa, góra trzy lata upłynęły... a to już 5,5 roku  :cheer:

Trzymam nieustająco kciuki za pomyślność

Opublikowano
W dniu 27.05.2016 o 19:28, Zappa napisał(a):

Przypuszczam, że od takiego admina dostać bana, to nic strasznego.

Piękny, aczkolwiek nieubłagany upływ czasu. Wszystkiego najlepszego dla obecnych i przyszłych użytkowników forum.

Ja sobie tam byłem przeciętnym modem :lol: O tak jest co powspominać, nawet Pike celowo wqur... miała kobiecina cierpliwość :lol: Najlepszego Wodzu.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...