mgrzeg Zgłoś #26 Napisano 1 Kwiecień 2015 Picasso renominowana (Microsoft MVP)! Gratulacje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
markym Zgłoś #27 Napisano 1 Kwiecień 2015 Dołączam się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Madzialena Zgłoś #28 Napisano 1 Kwiecień 2015 Gratulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Miszel03 Zgłoś #30 Napisano 1 Kwiecień 2015 Gratulacje Picasso :cheer: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
artus72 Zgłoś #31 Napisano 1 Kwiecień 2015 w pełni zasłużona renominacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wieslaw531 Zgłoś #32 Napisano 1 Kwiecień 2015 Moje gratulacje. Może wreszcie przestaną pytać "A kto to jest Picasso?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
cyrkiel85 Zgłoś #33 Napisano 1 Kwiecień 2015 Gratulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Luuk Zgłoś #34 Napisano 1 Kwiecień 2015 So proud!!! Congrats Picasso :cheer: :cheer: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Orzelek303 Zgłoś #35 Napisano 2 Kwiecień 2015 A właśnie ostatnio sobie pomyślałem, że zbliża się kwiecień czyli upływa rok od otrzymania przez picasso MVP-CS a MVP dostaje się tylko na rok więc co będzie dalej.. a trochę by było smutno gdyby picasso nie została ponownie nominowana. Ale w takim razie serdecznie gratuluję. Gdzie znajdują się oficjalne informacje o tym kto został nominowany/renominowany/utracił certyfikat itp. jeśli można wiedzieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
picasso Zgłoś #36 Napisano 2 Kwiecień 2015 Dzięki za gratulacje! PS. Jeśli chodzi o mój brak aktywności przez ostatnie dni, niedyspozycja, zbieram się do kupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mgrzeg Zgłoś #37 Napisano 2 Kwiecień 2015 Gdzie znajdują się oficjalne informacje o tym kto został nominowany/renominowany/utracił certyfikat itp. jeśli można wiedzieć? Na wss.pl pojawia się dosyć szybko informacja o nominacjach, tu np. wczorajsza: [KLIK]. m.g. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
atasuke Zgłoś #38 Napisano 2 Kwiecień 2015 Gratulacja dla naszego mistrza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Grisza Zgłoś #39 Napisano 2 Kwiecień 2015 Gratuluję i życzę zdrowia oraz spokojnych świąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
snemelk Zgłoś #40 Napisano 3 Kwiecień 2015 Cieszę się i gratuluję!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi