picasso Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wszystkim użytkownikom Luuk i ja serdecznie życzymy wspaniałej zabawy (nie broić ) i wejścia w Nowy Rok, który spełni Wasze oczekiwania i marzenia. Widzimy się ponownie w 2011
Ukash Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Żeby w nowym 2011 wszystko się układało po Waszej myśli i żeby nie było takich problemów z kompami ,z którymi ktoś na fixitpc.pl nie umiałby sobie poradzić .Miłej zabawy
Markiz Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Przede wszystkim Tobie Picasso życzę aby i w Nowym Roku nie brakło Ci zapału i chęci do wyjaśniania nam - "maluczkim" zawiłych problemów z hardwarem jak i softwarem A oprócz tego i Tobie i wszystkim Forumowiczom szampańskiej zabawy oraz spełnienia wszystkich marzeń i jak najszybszych i nie psujących się komputerów! Pozdrawiam
DawidS28 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 To ja też dołączę się do życzeń noworocznych. I dla Luuka jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
wieslaw531 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Życzę adminom tego forum sukcesów, przyśpieszenia licznika oraz popularyzacji forum. A użytkownikom obecnym i mam nadzieję bardzo licznym przyszłym aby ich problemy zostały właśnie tu rozwiązane. Pomyślności, spełnienia marzeń i realizacji planów. @Picasso A możesz przetłumaczyć to czego się domyślam z profilu Luuka (Twój wpis). Baaaardzo mało cywilizowany język i podziwiam Cię, że się nim również posługujesz. Ja mam nawet trudności z przeczytaniem tego. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Jubilata.
picasso Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 A możesz przetłumaczyć to czego się domyślam z profilu Luuka (Twój wpis).Baaaardzo mało cywilizowany język i podziwiam Cię, że się nim również posługujesz. Ja mam nawet trudności z przeczytaniem tego. W przekładzie dosłownym brzmiałoby to: "Życzenia płynące z głębi serca". Aczkolwiek jest to standardowa formułka o znaczeniu: "Wszystkiego najlepszego". Akcent końcowy: Schatje = Kochanie. Fonetycznie: "Fon harte hefelisitird" ("o" między "o" + "a", zaś "h" gadłowe, trochę jak charczenie ).
Luuk Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 I would like to thank everyone who contributed to the site in 2010 and I wish you all a very good, healthy, successful and happy 2011.
switch48 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Stary Rok mija, lecz marzenia zostają, niech one się Wam wszystkie spełniają i z Nowym Rokiem niech los Wam się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni.
tata1959 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2011 dla Administratorów tego zacnego Forum oraz Wszystkich Forumowiczów !!! No i oczywiście 100 Lat dla @Luuka i dobrej zabawy do samego rana. Pozdrawiam Serdecznie i pamiętajcie że jutro może być ciężki dzień
slawek481 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Troche spóźnione (dopiero wstałem ) ale również życzę Szczęśliwego Nowego Roku
mortal Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Życzę wszystkim aby Nowy 2011 Rok był pod każdym względem lepszy, a jeśli nie może być lepszy to przynajmniej nie gorszy od roku 2010
Aux Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2011 życzę wszystkim użytkownikom tegoż forum, przede wszystkim zdrowia bo wszystko inne można kupić...
Mysza Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Na każdy dzień 2011 Roku życzę, by się spełniły krok po kroku wszystkie Wasze marzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. te duże i te małe, te mówione głośno lub nie mówione wcale…
Anonim3 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 I ja z oczywistych powodów dołączam się do życzeń noworocznych, wszelkiej pomyślności na ten Nowy Rok.
Rekomendowane odpowiedzi