Marylka Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam wszystkich moich przyjaciół Odnośnik do komentarza
Emzet Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam wszystkich, dziekuje uzytkownikowi DawidS28 za skierowanie mnie na to forum. Zycze powodzenia i wielu uzytkownikow. Odnośnik do komentarza
Przemek15PL Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam ponownie wszystkich użytkowników i załogę Na poprzednim forum (do którego już nie wrócę) miałem nick Przemek14. Odnośnik do komentarza
bowie15 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam wszystkich. Jako aktywny czytelnik SE nie mogę się doczekać rozwoju nowego forum. Tutki i pomoc picasso nieraz ratowała mój i moich znajomych komputer przed formatem. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza
Modig Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich Właśnie wywaliłem z zakładek SE na rzecz tego forum. Gdzie Picasso, tam i ja Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Herodot Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam. Na SE bywałem rzadko. Tutaj będę częściej. Odnośnik do komentarza
budger Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czas na zmiany jak widze ale dobrze na swoim .... Witam starych i nowych Se fanow Odnośnik do komentarza
xadrian Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam serdecznieNa searchengines.pl w prawdzie nie byłem zarejestrowany, ale tutaj z chęcią się zarejestrowałemaaa i jeszcze jedno pomyślcie nad wprowadzeniem emotikony szczerbolaPozdrawiam i życzę sukcesów Odnośnik do komentarza
Alien90 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam wszystkich serdecznie. Myślę że będę tu często zaglądał . Życzę powodzenia i dużo satysfakcji z niesionej pomocy. Odnośnik do komentarza
tata1959 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam Wszystkich a w szczególności Panią Administrator Ps....hmmm czekałem, czekałem i się doczekałem Pika ...to był właściwy krok Pozdrawiam Cię serdecznie i powodzenia. Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 nareszcie! Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie !Dla Pani Administrator kwiatki. Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dobry Wieczór - Witam Wszystkich. Odnośnik do komentarza
lukoooo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkichA dla Pani Administrator najserdeczniejsze życzenia i powodzenia w realizacji tego własnego projektu. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich pięknie... To ekspresowe przedsięwzięcie (zainicjowane dnia 13 maja 2010, postawione dnia 21 maja), więc za wszystkie niedociągnięcia czy braki bardzo przepraszam. Bardzo mało czasu było. ...z 13 wersji Fedory. I choć nie ma tu dla niej kącika rozejrzę się nieco po pokładzie. BTW Dlaczego ten temat nie jest jeszcze przyklejony? Odnośnik do komentarza
mirf Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Cześć Jako "ogon" jestem za "obserwowaną". Odnośnik do komentarza
Kondzios Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam panią Picasso jak i innych ludzi z tamtego forum. Może mnie ktoś pamięta(decos20) ale nowe forum nowy nick:). Mam pytanie zauważyłem, że dalej trzeba wpisywać zamiast fixitpc.pl to fixitpc.nl. czy tak już zostanie czy będzie jednak fixitpc.pl? Za odpowiedź będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam panią Picasso jak i innych ludzi z tamtego forum. Może mnie ktoś pamięta(decos20) ale nowe forum nowy nick:). Mam pytanie zauważyłem, że dalej trzeba wpisywać zamiast fixitpc.pl to fixitpc.nl. czy tak już zostanie czy będzie jednak fixitpc.pl? Za odpowiedź będę wdzięczny. Obie wersje są dopuszczone, .nl będzie działać nieco szybciej, chociaż ja tego nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza
Kondzios Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 DawidS28 ale mi z jakichś powodów .pl nie wyświetla się. Wpisuję na pewno dobrze a pisze mi, że nie można znaleźć strony. Are u kidding me? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 zmień lepiej serwer DNS na 8.8.8.8 i alternatywny 8.8.4.4https://www.fixitpc.pl/topic/784-zmiana-adresow-dns/ Odnośnik do komentarza
sebos Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Prócz braku cytowania selektywnego o którym pisałem jest jeszcze problem, gdyż niepoprawnie działa opcja pokazywania pierwszego nieprzeczytanego posta. Czasem po prostu nie przenosi w odpowiednie miejsce, tylko zaczyna od pierwszej wiadomości. Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam Wszystkich a w szczególności Panią Administrator I ja witam!! Odnośnik do komentarza
filipos84 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 CześćO powstaniu tego forum dowiedziałem się z internetu, nie ukrywam że to co mnie tutaj przyciągneło to to że forum założone przezekspertke Picasso:) Co prawda zbyt wiele na searchengines się nie udzielałem ale tam zawsze wracałem, informacje tam zawarte,wiedza i poziom koleżanki (jeżeli moge tak mówić oczywiście) Picasso i innych użytkowników forum zawsze była przezemnie ceniona,to stamtąd czerpałem mnóstwo wiedzy, tam znalazłem wiele rozwiązań problemów z jakimi się spotkałem. Korzystałem i udzielałem się na różnych forach ale żadne forum nie przyciągneło mnie tak jakbym chciał, chodzi mi o całość o jakość forum i użytkowników i przedewszystkim informacji. Zawsze chciałem znaleźć to jedno forumktóremu będe wierny:) gdzie uzyskam pomoc w moich problemach komputerowych i jednocześnie również komuś pomogę, a przede wszystkimbęde rozwijał się w pasji komputerowej:) Niestety na wielu forach dominują pseudo specjaliści i "doradzacze" z własnego doświadczenia wiem że naniektórych forach gdy miałem konkretny poważniejszy nieco problem niż np. "jakiego antywirusa zainstalować" pomocy nie uzyskałem i zwykle moje wątkilądowały w archiwach bez odpowiedzi...mam nadzieje że właśnie to forum będzie tym jednym miejscem dla mnie (mam dziwne przeczucie że tak będzie).Od forum czasem będe oczekiwać pomocy ale jednocześnie oprócz swojej obecności oferuje także pomoc itd. oczywiście w miarę moich możliwości:)Czasem też chętnie pogadam o czymś nie związanym z główną tematyką forum.Mam wielki szacun do koleżanki Picasso za jej prace bo dzięki niej wielu rozwiązało wiele problemów itd.Picasso stworzyła ciekawy zbiór wiedzy i informacji na poziomie, widać w tym wszystkim ogromną i prawdziwą pasje:)I mam nadzieje że to nowe forum będzie jeszcze lepsze i razem będziemy się wszyscy radośnie i zaangażująco " taplać " w naszych pewnie podobnych skoro tu jesteśmyzainteresowaniach:)Nie zanudzając już moim może przydługim i lekko kiczowatym ale jakże prawdziwym i od serca powitaniem: Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Tyrol Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 filipos84Co można powiedzieć po tak długim i nudnym wystąpieniu?Chyba tylko CZEŚĆ Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Do wszystkich przybyłych: cieszę się, że jesteście. DawidS28 ale mi z jakichś powodów .pl nie wyświetla się. Wpisuję na pewno dobrze a pisze mi, że nie można znaleźć strony. Are u kidding me? Nie zapomniałeś o "www" na początku? Holenderskie adresy działają dwa: fixitpc.nl i www.fixitpc.nl, ale polski adres to na razie www.fixitpc.pl. Rekordy będą dopasowane potem. Prócz braku cytowania selektywnego o którym pisałem jest jeszcze problem, gdyż niepoprawnie działa opcja pokazywania pierwszego nieprzeczytanego posta. Czasem po prostu nie przenosi w odpowiednie miejsce, tylko zaczyna od pierwszej wiadomości. Cytowanie selektywne: owszem, ficzer wygląda na pożyteczny. Aczkolwiek dorobienie takiego niestandardowego mechanizmu jest przypuszczalnie czasochłonne, więc to poszło na wishlistę kodera, ale nie mogę nic obiecać. Pierwszy nieprzeczytany: nie zauważyłam tego i nie mam żadnego przykładu na którym mogłabym zweryfikować o co chodzi. Czy to nie jest tak, że otwierając pierwszy nieprzeczytany otwierasz temat w którym nie przeczytałeś żadnego posta (czyli otwiera pierwszy nieprzeczytany = pierwszy post całego nieprzeczytanego)? Ktoś to zachowanie jeszcze odnotował? . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi