walus002 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A więc tak mam oryginalną płytę wykonawcy Wice Wersa i chce zgrać z płyty na kompa muzykę i z kompa na komórkę... Ale nie wiem jak wygląda to dość dziwnie: No i co mam zrobić ... ? Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 walus002 więc tak mam oryginalną płytę wykonawcy Wice Wersa i chce zgrać z płyty na kompa muzykę Polecam Easy CD-DA Extractor. i z kompa na komórkę Podaj więcej danych - jaka. Odnośnik do komentarza
walus002 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dlaczego użyłeś takiej emotki przy moim nicku ? Ok zgrałem na Pc ale nie ma ani tytułów ani wykonawcy... :| Jak zrobić aby był tytuł + wykonawca ? Trochę potrwa zanim zrobię to ręcznie dla 16 utworów... Telefon to HTC Wildfire S ale potrafię zgrać na niego muzykę Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja do zgrywania płyt używam AIMP2 Audio Converter (drugi link), choć wystarczy jakiś inny dowolny program do zgrywania. Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 walus002 Dlaczego użyłeś takiej emotki przy moim nicku Jestem Ninją. Jak zrobić aby był tytuł + wykonawca ? Trochę potrwa zanim zrobię to ręcznie dla 16 utworów... Podałem Ci link do programu, który informacje o płycie pobiera z internetowej bazy. Odnośnik do komentarza
Traxter Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jak zrobić aby był tytuł + wykonawca ? Pobierz dane o albumie za pomocą Freedb, MusicBrainz lub GD3. Ikony masz w oknie programu. Odnośnik do komentarza
walus002 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No własnie nie da się w sensie wyskakuje że niby "Zrobione" ale nic sie nie zmienia... Ps. dlaczego masz mnie za ninje ? Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 walus002 No własnie nie da się w sensie wyskakuje że niby "Zrobione" ale nic sie nie zmienia... To świadczy o braku informacji o płycie. Trochę potrwa zanim zrobię to ręcznie dla 16 utworów... Ktoś musi być pierwszy, do dzieła - Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No własnie nie da się w sensie wyskakuje że niby "Zrobione" ale nic sie nie zmienia... Spróbuj tego http://cdexos.sourceforge.net/ można całą płytę od razu do mp3-ujek ripowac. Odnośnik do komentarza
Fix00ser Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 wzorcowe ripy krążków CD-Audio wykonasz za pomocą EAC-a tutorial Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Bez ręcznego wpisywania tytułów raczej się nie obejdzie, płyty audio cd w formacie PCM w tym przypadku nie ma tagów id3 i dla tego nie ma opisów, taka płyta powinna być nagrana z audio + txt i wówczas będzie miała opisy. Można spróbować zgrać np. programem FreeRip który automatycznie pobiera informacje z internetu i tworzy tagi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi