Skocz do zawartości
14 stycznia 2020 - Koniec wsparcia Microsoftu dla Windows 7 ×

Błąd StackHash_4fa2 przy włączaniu gadżetów i AutoCAD

pepito28

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

to forum jest już moją ostatnią deską ratunku.

Pisałem już chyba wszędzie ale nikt mi nie może pomóc.

Coś się stało kilka dni temu. Nagle zniknęły mi gadzety z pulpitu i zaczął wyświetlać się taki błąd:

errormd.th.jpg

Gadzety bym jeszcze przeżył,,, ale dzisiaj zainstalowałem AutoCada(program do pojektowania), który jest mi bardzo potrzebny,,,

a gdy próbuję go włączyć wyświetla się ten sam błąd ;/

Ktoś mi poradził, żebym zrobił skanowanie w wierszu polecenia,,, i wyswietlil sie taki komunikat:

sfcff.th.jpg

przywracania systemu nie mogę zrobić,,, bo nie mam punktów,,,

Czy ostateczną drogą jest odzyskanie systemu???

nie chcę stracic wszystkiego co mam na kompie ;/

bardzo proszę o pomoc

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

pepito28 proszę nie podbijaj tematu. Nowy post o zawartości "pomocy... ;/ " w niczym nie pomoże. Odpowiedź jest wtedy, gdy osoba odpowiadająca jest obecna, ma czas i ma coś do powiedzenia. I nic tego nie przyśpieszy. Poza tym, proszę używaj opcję "Edytuj", gdy chcesz uzupełnić wypowiedź a nikt jeszcze nie odpisał, zamiast tworzyć x postów w serii. Nadwyżkowy post usuwam, sklejam posty w ciągu i poprawiam też drażniący tytuł tematu (tu każdy potrzebuje "pomocy").

CBS.LOG po przefiltrowaniu do wystąpień znaczników [sR]:

Pokaż ukrytą zawartość

Wg skanera jest uszkodzony silnik Internet Explorer (co wyjaśnia pad platformy gadżetów i problemy programów bazującym na tym silniku), narzędzie nie jest zdolne tego naprawić. Szkody wyglądają na obszerne. Spróbujmy naprawy poprzez reinstalację Internet Explorer. Przejdź do Panelu sterowania > Programy > Wyświetl zainstalowane aktualizacje, wyszukaj na liście w sekcji "Microsoft Windows" pozycję Windows Internet Explorer 9 i spróbuj odinstalować. Jeżeli się uda, pobierz instalator IE9 w wersji Windows 7 64-bit (KLIK) i ponów instalację. Przy wystąpieniu problemów dokładnie opisz co się dzieje, jakie błędy. Jeżeli tradycyjna reinstalacja IE nie będzie wykonalna, kolejną opcją będzie usunięcie pakietu z linii komend. Ale na razie sprawdź podstawy.

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...