Skocz do zawartości

Problem z wejściem na stronę Filmweb.pl

Plavius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość nietypowy problem z wejściem na stronę www.filmweb.pl ...

Już drugi dzień z rzędu pokazuje mi się reklama jakiegoś filmu, w prawym gornym rogu tradycyjnie jest "Przejdź do Filmwebu", ale po naciśnięciu tego od nowa laduje się reklama.. I tak w kółko.

Nie pomaga wchodzenie na jakieś podstrony typu filmweb.pl/login itp.

Nie pomogło użycie innej przeglądarki.

Nie pomogło wyczyszczenie Cookies.

Nie pomogło zaktualizowanie Opery do najnowszej wersji 11.01.

Współlokatorzy mają Internet z tego samego IP a chodzi im wszystko normalnie...

Jakieś sugestie...? :(

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Sprawdziłem Internet Explorer 8 - objawy te same co w Operze, strony nei da się załadować - jest tylko reklama, ale teraz ściągnąłem najnowsza Mozillę 3.6.13 - działa..

Opublikowano

Dziwny ten błąd:

Spróbuj odinstalować "avast5" = avast! Free Antivirus

فączysz się przez router?

Z wiersza polecenia wykonaj:

netsh int ipv4 reset resetlog.txt

netsh int ipv6 reset

netsh firewall reset

Potem restart.

Opublikowano

Avast odinstalowany. Polecenia wykonane. Restar był. Nadal to samo... Wariactwo jakieś... :)

Łączę się przez router, ale tak jak pisałem - obok mnie jest komputer współlokatora podłączony w ten sam sposób, na mieszkaniu trzy kolejne, i nie mają tego problemu ani na Operze ani na IE...

Opublikowano

Nie wiem jak to możliwe, ale dziś od rana wszystko ze stroną w porządku.. Samo przeszło, albo cośtam podziałalismy. Dziekuje DawidS28 za szybką pomoc i podpowiedzi.

P.S. Wyszukałem gdzieś na jakims zapyziałym forum, że ktoś miał podobnie i przeszło samo po 3 dniach.. No i masz - tu jakby to samo.

Opublikowano

Problem prawdopodobnie ustapił sam z siebie albo był spowodowany błędami na stronie filmweb.pl, chociaż ja go nie doświadczyłem... Mój kolega zawsze mówi, że wszystko trzeba zresetować trzy razy, żeby zaczęło działać. ;)

Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...