Skocz do zawartości

Usunięcie DRM z WMV - jaki program?

TomecekGD

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

Automate unDRM v2.0 - nie działa. Obsługuje tylko WMP 9 lub 10, a ja mam 11 i nie mogę zrobić downgrade (WMP 11 jest zintegrowany na stałe na płycie).

freeme2 + drmdbg - już myślałem, że to jest to. drmdbg ładnie wyciąga mi klucz i zapisuje go do DRM2.key. Kopiuję odcinek serialu i zapisany klucz do katalogu freeme2. Przeciągam plik z filmem na freeme2. Rozpoczyna się proces deszyfracji. Wszystko pięknie dochodzi do 100% i gdy próbuję odpalić odszyfrowany plik, to obraz i dźwięk jest jak w zaszyfrowanym canal+ czy HBO :blink:

FairUse4WM 1.3 fix dla WMP11 - błąd IBX Version 11.0.6001.8015 isn't supported yet.

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?

W dniu 28.09.2010 o 15:01, deFco247 napisał(a):
Wszystkie trzy narzędzia zamieszczone na linkowanej przeze mnie stronie mają status Freeware, czyli darmowe do użytku niekomercyjnego (pierwszy jest za darmo również do użytku komercyjnego - licencja GPL).

Wikipedia napisał(a):
Freeware - licencja oprogramowania umożliwiająca darmowe rozprowadzanie aplikacji bez ujawnienia kodu źródłowego. Czasami licencja freeware zawiera dodatkowe ograniczenia (np. część freeware jest całkowicie darmowa, a część darmowa jedynie do użytku domowego).

Natomiast z programami (i innymi dobrami) na GNU GPL można robić praktycznie wszystko, w tym grzebać w kodzie źródłowym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...