Skocz do zawartości

Kis 09/10/11 na allegro za 15 zł - co tak tanio + pare pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

znalazłem na allegro bardzo fajną ofertę Kasperskiego na rok za zaledwie 15 zł

Jest on w wersji box ale angielskiej no i mam pytanko : Czy będzie można go zaktywować w polskiej wersji programu ? czy zmuszony będę używać angielskiej ?

oraz jak bym formatował system albo wymienił procka i płytę główna to bym go potem normalnie znowu zaktywował? czy nie dodadzą go do czarnej listy po tym ? bo mam w planach kupić za 2 mies nowego proca i płytę główną a Kasperskiego teraz bo chce mieć legalnego :-)

a tak propo to czemu tak tanio to sprzedają ? gdzieś to można kupić jeszcze taniej ?

a to link do tej aukcji : http://allegro.pl/kaspersky-internet-security-2009-2011-1-pc-1-rok-i1242402397.html

brać czy lepiej nie?

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

Ja proponuję Ci tą wersję:

http://www.tech.wp.pl/antywirus.html

Osobiście jej używam, jest ona legalna, jedynie dla osób z polski.

Aktualizacje, pełne skany + bazy.

Oczywiście możesz teraz używać tej 90-dniowej wersji, a później wziąć sobie tego Box'a, ale jak wolisz. :)

Ja z mojego Kaspersky'iego jestem zadowolony. :lol:

+ jest to, że darmowa. :P

ziomus - może na początek kup sobie słownik języka polskiego, bo kaleczysz go jak mało kto. Tego co wypisujesz czytać się nie da, ortograficznie, gramatycznie i składniowo piszesz jak 5-cio latek. W ten sposób pisząc to na forum onetu się nadajesz.

Przepraszam pozostałych za offtop, ale to jest forum publiczne a starają się to czytać ludzie.

Kontroli własnego sumienia, które zostało nabite w butelkę. ;) Zresztą nie o to chodzi.

Mówiąc poważnie - sprzedaż takich rzeczy nie jest legalna i ja osobiście bym czegoś takiego nigdy nie kupił (wyjaśnia się więc kwestia ceny).

Co do tego skąd: takie wersje "not for resale" dostają np. pracownicy firm, dziennikarze do recenzji lub są używane do celów promocyjnych.

W dniu 7.10.2010 o 11:13, Meir napisał(a):

Policja...bez nakazu prokuratorskiego nie ma prawa wejść do Twojego domu...no chyba,że ich sam ładnie zaprosisz :lol:

A żaden prokurator nie wyda nakazu z powodu takich dupereli nawet jeżeli miałbyś zainstalowane 100 lewych KIS-ów

Przestudiuj sobie art. 217 § 1 i art art. 220 § 1 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks postępowania karnego (Dz. U. z dnia 4 sierpnia 1997 r.) to może dojdziesz do innego wniosku.

A że to duperele to insza inszość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...