Skocz do zawartości

Problem z ponowną instalacją Kaspersky Interenet Security 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem po odinstalowaniu programu Kaspersky Interenet Security 2012 chciałem sobie zainstalować inna wersję i tu pojawaia się problem podczas instalcji innej wersji programu, pojawia się komunikat taki jak na screenie:

Nowy-obra_renaxap.jpg

program Kavremover nie pomógł <_<

OTL.Txt

Extras.Txt

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Pewnie masz pozostałości w systemie po Kasperskym , być może źle się odinstalował .

Sprawdź czy w rejestrze nie ma śladów jego obecności.

Start-- regedit i następnie wyszukaj w

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\

czy nie ma jakichkolwiek wpisów od Kaspersly Lab.

Opublikowano

niestety z rejestru też usunąłem co tylko zaczynało się na Kaspersky Lab :mellow:

Tymczasowo zainstalowałem sobie starszą wersję bo nie miałem wyboru ale jak ktoś będzie miał pomysł jak to rozwiązać to z miłą chęcią bym zainstalował nowszą wersję. :confused:

Opublikowano

saleta, w związku z tym, że zainstalowałeś starszą wersję, nie można teraz zdiagnozować gdzie są resztki Kasperskiego. Usuń tę wersję, popraw przez firmowy KAVRemover. Następnie dostarcz materiały analityczne: logi z OTL oraz pełną kopię rejestru zrobioną narzędziem RegBack. Przejrzenie tego będzie czasochłonne, nie spodziewał się odpowiedzi "ad-hoc".

.

Opublikowano

picasso na razie się wstrzymam z tym odinstalowaywaniem itd. z braku czasu ;)

wielkie dzięki za chęci, jak znajdę trochę wolnego czasu to odświeże temat, pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...