Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

kedzior24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem w.w grę ale jest tzw. pokaz slajdów (1 slajd trwa ok.15 sek). Mój komputer spełnia wymagania gry. Dzieje się tak zarówno na multi jak i na singlu. W menu jest wszystko OK. Proszę o pomoc.

CPU: AMD Phenom II x4 B55 3.5 Ghz

GPU: ASUS GTX 560 Ti TOP

RAM: Kingston HyperX 2x2

MOBO: ASUS M4A88TD-V EVO

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Odinstaluj na próbę Avasta.

W sumie to nic innego nie widzę, poza tym, że XP nie ma i nie będzie DirectX 10, a taki jest zalecany.

Nie pisz posta pod postem. Jeśli chcesz coś zmienić / dodać, a nikt jeszcze nie odpisał, używaj opcji Edytuj.

Opublikowano (edytowane)

Jaki zasilacz :)) Gra jest oryginalna czy na wspomagaczach?

@Kerpal a co da Windows 7?? 1000% więcej mocy procesora? Czy RAM rozmnoży?? Gra w wymaganiach ma system XP.

@Dawid :) DirectX styknie ten z XP.

http://www.ea.com/pl...d-bad-company-2

Obsługa DirectX 9, 10 i 11 - daj się wciągnąć w świat Battlefield. Silnik Frostbite sprawia, że czołgi, samoloty i wybuchy wyglądają niezwykle realistycznie. Gra na systemach Windows XP, Vista i 7 wspomagana jest dodatkowymi efektami oświetlenia i cieni.
Edytowane przez piotreek
Opublikowano

Gra jest oryginalna kupiona w empiku z EA Classic. Zasilacz Fortron FSP cos tam 700 W. Przed tym gtx'em byla integra Ati Radeon 4250. Gra była sprawdzana na nowych i na starych sterach gtx'a. Instalowałem tą grę tez na starej karcie i efekt ten sam. Pokaz slajdów, a dzwięk normalny. Myślałem, że to wina karty ale jednak nie.

Opublikowano (edytowane)
Przed tym gtx'em byla integra Ati Radeon 4250
a wyczyściłeś chociaż system po driverach ati? Powyłączałeś w biosie opcje związane z wbudowaną grafiką?

Edit

Którą grafę masz wybraną jako pierwszą?

Edytowane przez marekW
Opublikowano (edytowane)

eee... Nie wiem jak to wyłączyć, ale to chyba nie ma nic wspólnego bo na tamtej karcie bylo to samo.

W biosie znalazłem coś takiego

PCI-IGFC-[...]-[...] czy cos takiego

Edytowane przez kedzior24
Opublikowano (edytowane)

ma być: PCI-GFX0-GPP-IGFX, a dwa: Internal Graphics Mode - ustaw "disabled" tak samo jak "Surround View"

I jeszcze raz: wyczyściłeś system z driverów ATI ?

Edytowane przez marekW