demether Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Podpinasz się do modemu od Aster, czy do routera? Na 100% nie mam pewności, ale koleżanka ma chyba modem od Aster - wszystkie kable (TV+internet) wychodzą - to śmiesznie zabrzmi - z małej czarnej skrzyneczki z zielonymi diodkami Innego urządzenia nie ma. czy będę musiała coś zmieniać w ustawieniach połączenia Zastanawiam się nad tym ponieważ mam jej plik z parametrami konfiguracji połączenia do sieci Aster i są tam zawarte informacje takie jak: systemowa nazwa konta, serwer poczty przychodzącej/wychodzącej i co mnie najbardziej niepokoi to: Typ adresu IP: prywatny i Przydzielony adres IP - tutaj numer. Ale skoro będzie kreator to chyba jakoś sobie poradzę. Belfegor Tobie również bardzo dziękuję za pomoc i szacun za anielską cierpliwość do mnie. Picasso Jestem niezmiernie wdzięczna za poświęcony czas i nieoceniony help oczywiście. Mam tylko jeszcze jedno pytanie: Jaki zestaw zabezpieczający polecacie dla średnio uświadomionego użytkownika?
Anonim8 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Mam tylko jeszcze jedno pytanie: Jaki zestaw zabezpieczający polecacie dla średnio uświadomionego użytkownika? O matko.....temat rzeka. Kierunek dział Oprogramowanie zabezpieczajace. Sto milionów dwiescie pięćdziesiąt sześć tysięcy dyskusji. Ja uzywam Aviry free i Outpost firewall pro. Ale może byc comodo firewall albo Outpost firewall free Słowem - brać wybierać nie żałować Zastanawiam się nad tym ponieważ mam jej plik z parametrami konfiguracji połączenia do sieci Aster i są tam zawarte informacje takie jak: systemowa nazwa konta, serwer poczty przychodzącej/wychodząceji co mnie najbardziej niepokoi to: Typ adresu IP: prywatny i Przydzielony adres IP - tutaj numer. Ale skoro będzie kreator to chyba jakoś sobie poradzę. Dasz sobie rade. A jak nie .....hyc na FIXIT
demether Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 To hyc to jak w dym
demether Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam serdecznie, Sorki, że tak późno, ale miałam trochę na głowie. Uprzejmie donoszę, że komputer oddałam koleżance - śmiga jak przeciąg. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi