elMlynaro Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam , zainstalowałem win7ultimate , wybrałem partycje przy instalacji , ale po całym zainstalowaniu i uaktualnieniu systemu ukazuje mi sie tylko jedna partycja 20gb na której jest dysk , pozostałej czesci z 1tb nie widac , w czym problem ?
picasso Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Start > w polu szukania wpisz diskmgmt.msc > sprawdź czy ta niewidoczna partycja ma literę przypisaną. Jeśli nie, przypisz. .
elMlynaro Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 a jak dac mu nazwe ? dobra juz wiem dlaczego nie umiem go nazwac , nie ma w nim systemu plików NTFS , da sie to jakos zrobic ?
wieslaw531 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Pokaż ten obrazek z zarządzania dyskami.
Anonim8 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 da sie to jakos zrobic ? da się. ale najpierw przedstaw obrazek o który prosi Wiesław
wieslaw531 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Tu jest marmolada. Co to jest - komputer czy laptop? Czy wcześniej był jakiś preinstalowany system? Z czego pochodzi instalka? Czy przy instalacji wskazywałeś wielkość partycji?
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 laptop , instalowałem na sucho win7 ze wszystkimi dodanymi sterownikami , a dzien temu od nowa , i wiem ze sie troszke syf zrobił , bo nie umiałem przez istalatora tej jednej partycji dysku co kiedys był na niej win połączyc z tą co ma ponad 800 gb , instalka pochodzi z chomikuj.pl , nie wskazywałem wielkosci , win zrobił to sam
wieslaw531 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Ponawiam pytanie: Czy wcześniej był jakiś preinstalowany system? Czy to jest nowy lapek czy odkupiony? Czy po pierwszym włączeniu nastąpiła próba instalacji systemu? Czy masz klucz produktu dla konkretnej wersji systemu? I odpowiadaj dokładnie.
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 nie , kupiłem go bez systemu . Jest nowy Nic nie nastapiło , bo on był czysty jak łza , dopiero jak włożyłem płyte to sie instalowało cokolwiek Nie mam żadnego klucza
Anonim6 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 instalka pochodzi z chomikuj.pl czyli pirat. Pomagamy biednym piratom bo mamy serca z piernika. Temat powinien byc natychmiast zamkniety i tyle.
elMlynaro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 dziękuje za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi