kerpal Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam, wczoraj PODOBNO ktoś z multimo miał mi zwiększyć prędkość z 2mb/s (256) na 6mb/s, niestety, po wielu restartach komputera jak i routera i sprawdzaniu na speedtest nic się nie zmienia, prędkość jest taka jaka była. Moje pytanie, możliwe żeby była wina po mojej stronie ? czyli wina złych ustawień w kompie/routerze (tp link 8950ND), oraz zła karta sieciowa ?? (mam karte sieciową zintegrowaną z płytą głowną) http://pl.asus.com/M...#specifications Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a modem jakiś od multimo masz? Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mam router, napisalem 8950ND Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dzwonił facet i powiedzial ze cos u mnie jest nei tak, bo u nich jest ze mam 6mb, w takim razie przyjda z TP, bo to ich kable i beda cos grzebac w skrzynce, ja to mam szczescie ;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi