patkoz Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 cieżko wytłumaczyć mój problem . podczas gry wywala mnie do pulpitu a obraz zmienia sie na najgorszą jakość (najmniejsza rozdzielczość i kolory) Odnośnik do komentarza
elwiralan Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 sprawdź sterownik karty graficznej i wykanaj aktualizacje Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Co to za gra? system? karta graficzna? jakie sterowniki do niej masz zainstalowane? Zdecydowanie za mało danych. Odnośnik do komentarza
patkoz Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 karta to gtx470amp stery mam najnowsze aktualizowałem . gra to np skyrim , bulletstorm, dead island , i jeszcze pare innych windows xp Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ciężko odpowiedzieć na tak przedstawiony problem. Który SP? Podaj obrazek z HWINFO - Sensors z widocznymi temperaturami i napięciami po pewnym czasie z obciążeniem. Odnośnik do komentarza
patkoz Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 temperatury w normie - sprawdzałem sp3 przed opisanym błędem jest zwykle zawiecha i jeśli szybko nacisne alt+tab i zminimalizuje gre to sie nie wywali Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 No szlag mnie zaraz trafi. A kurna macana VOLTY to nie mają znaczenia? Jak zrobisz Alt+Tab to karta nie generuje obrazu i nie jest obciążona. Odnośnik do komentarza
patkoz Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 czyli wychodzi na to że to karta jest winna temu czemuś ? moze za słąby zasilacz mam ocz600 wat ale czytam po forach że musi mieć dużo na lini 12v Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) To nie jest forum na którym się ględzi. Zakładasz temat - podajesz pełne informacje - odpowiadasz na pytania podając pełne odpowiedzi na zadane działania i czekasz. Tylko tyle. To już kolejne forum, na którym ciągniesz ten sam temat od daaawna i w ten sam sposób. A problem wisi. Edytowane 22 Lutego 2012 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 patkoz - ja mam jeszcze jedną prośbę. Jeśli nikt nie zdążył odpowiedzieć, a Ty chcesz coś dodać do tematu, to nie pisz kolejnej wiadomości, tylko skorzystaj z opcji Edytuj. Posty połączyłem. Odnośnik do komentarza
patkoz Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 no bo nic nie pomaga na ten głupi problem :/ Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Rozumiem, że zamieścić 1 (słownie: jeden) screen, to jest za duży wysiłek. Przeglądałem temat na OCforum - wykonałeś wszystkie polecenia stamtąd, prawda? Odnośnik do komentarza
patkoz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/687/badns.png/ Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 To, że jest problem to my wiemy. Ale nie o ten obrazek chodziło. Przeczytaj jeszcze raz ten temat uważnie. Wierzę, że zrozumiesz. Nie wiem, jak chcesz ten komputer naprawić bez podania podstawowych informacji przez nas wymaganych. Jeżeli nawet z tym sobie nie radzisz, to albo napisz wprost, z czym masz problem, albo weź ten komputer do serwisu. Zapłacisz, ale nie będziesz musiał tego robić samodzielnie wedle wskazówek z forum. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Przecież nawet błędnie wklejasz linka a dodatkowo pytam co ten obrazek ma przedstawiać? Upss Pisaliśmy razem. Odnośnik do komentarza
patkoz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 to o jaki wam scren chodzi ? i5 2500k asrock p67 pro3 gtx 470amp ocz600 wat goodram 4 gb temperatury ok bo testowałem occt Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mój post #5. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mój post #5. ... czyli tłumacząc po chłopsku w przedmoicie zapodania obrazka z HWiNFO: Widzisz zakładkę Sensors ( taka czerwona grucha - to jest termometr)? - Klikasz na ten Sensors, wyskakuje automatycznie foto i robisz zrzut tej fotki. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Bonifacy w poście #5 było jeszcze coś ważnego ale tam jest jasno napisane. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Bonifacy w poście #5 było jeszcze coś ważnego ale tam jest jasno napisane. Wiesiek Ty się nie tłumacz, tylko dostosuj do oczekiwań delkkwenta w przedmiocie pisma obrazkowego Odnośnik do komentarza
patkoz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) http://img805.images...5/2930/badn.png sp3 Edytowane 27 Lutego 2012 przez DawidS28 Poprawiłem link do obrazka. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 To jeszcze zamieść z łaski swojej dół okienka z HWiNFO, temperatury są bowiem ucięte. Odnośnik do komentarza
patkoz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 wiesz co?!? mam w [Filtr wulgaryzmów] tą pomoc kazałeś zrobić screna to zrobiłem i jeszcze te durne śmichy chichy róbcie se debila z kogoś innego ... zero profesionalizmu co mam 10 screnów robić jak ta lista jest taka długa? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A miej gdzie chcesz. Z mojej strony EoT. Życzę powodzenia z takim nastawieniem. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Ja grzecznie (mimo wszystko) przypomnę swój post: Podaj obrazek z HWINFO - Sensors z widocznymi temperaturami i napięciami po pewnym czasie z obciążeniem. To co pokazałeś to kawałek obrazka zaraz po odpaleniu softu (widać to po wartościach max, min, aktualne). Znaczy olewasz temat (jak na każdym poprzednim forum) i jeszcze się śmiesz wyrażać. Załóż temat na innym forum i czekaj. Z mojej strony EOT. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi