stefel Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Witam. Zepsuła się a raczej zepsułem sobie myszkę i teraz mam problem. Mam w domu jeszcze 3 myszki i żadnej nie mogę zainstalować. Podczas instalacji wyskakuje komunikat : W Menedżerze Urządzeń wygląda to tak : i tak jest z każda myszka a jetem pewny że wcześniej działały. Da się na to coś poradzić ? System operacyjny : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 Pozdrawiam
3oo Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Odinstalowałeś poprawnie oprogramowanie poprzedniej myszki? Jesteś pewien, że wgrywasz właściwe oprogramowanie, we właściwej wersji bitowej? I przydałyby się jakieś konkrety na temat tych myszek (producent, model) - w tym tej popsutej także. I co to za oprogramowanie instalujesz?
picasso Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Masowo myszki + "Nie można odnaleźć sterownika" = pytanie: czy przypadkiem nie korzystałeś z cudotwórcy pod tytułem Sunrise Seven, a w nim opcji czyszczenia ...\DriverStore\FileRepository? Ile waży u Ciebie C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository? Pytanie stąd, że ta zabójcza akcja skutkuje podobnymi objawami (system nie jest w stanie wynaleźć sterownika do reinstalacji = przykład). Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Rekomendowane odpowiedzi