Walkerowy Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam, proszę o analizę błędów z podlgądu zdarzeń, gdyż sam nie jestem w stanie ich naprawić. klik Odnośnik do komentarza
Walkerowy Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Teraz jest jeszcze ciekawiej. Przy odpalaniu lapka wyskakuje 13 błędów w podglądzie. klik CAPI2 rozwiązany. Natomiast z tym mam problem. klik klik Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam, proszę o analizę błędów z podlgądu zdarzeń, gdyż sam nie jestem w stanie ich naprawić. ale co się konkretnie dzieje @Walkerowy, komputer się wyłącza? Nieprawidłowo działa? Niewłaściwie sumuje 2+2=4 czyli wstawia np.5 ? Jakbym ci pokazał mój dziennik zdarzeń to byś się za głowę złapał i czym prędzej kompa wyłączył, a mi to jakoś zwisa i powiewa, komp działa tak jak ma działać i to mi wystarczy, tym bardziej, że ty pokazujesz błędy raczej związane z siecią i do tego jeszcze po WiFi, no wybacz ale to jest raczej normalne. Odnośnik do komentarza
Walkerowy Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Generalnie nie lubię jak coś jest nie tak. Ale o co chodzi, jak jest błąd to musi być przyczyna i rozwiązanie i tego oczekuje Wszystkie błędy rozwiązałem, natomiast rozwiązania tego nie mogę nigdzie znaleźć nawet na stronie Microsoftu. EDIT: Problem 30013 Microsoft-Windows-SharedAccess_NAT rozwiązany. Solucja była prosta, wystarczyło odznaczyć "Zezwalaj innym użytkownikom sieci..." w połączeniu lokalnym. Intrygują mnie jednak problemy SideBySide, co to takiego? Odnośnik do komentarza
Walkerowy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Błędy rozwiązane, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi