Skocz do zawartości

Nie można przywrócić systemu do żadnego punktu

Punisher2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można przywrócić systemu do żadnego punktu przywracania, przerejestrowanie bibliotek nie pomogło, Samo przywracanie działa, tylko nie można przywrócić systemu do żadnego punktu, jak to naprawić? i co jest nie tak

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Punisher2010 za mało szczegółów. Co to oznacza: "Samo przywracanie działa, tylko nie można przywrócić systemu do żadnego punktu, jak to naprawić?". Czyli czy widzisz jakiś błąd (jaki), czy Przywracanie zaczyna i nie kończy?

przerejestrowanie bibliotek nie pomogło

Jeśli pijesz do poprzedniego swojego tematu (puste okno Przywracania z winy Kasperskiego), to ta rejestracja działa tylko na "interfejs" przywracania a nie inne jego właściwości.

.

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak, że wszystkie funkcje przywracania systemu działają nie działa tylko przywracanie systemu do utworzonego wcześniej punktu przywracania. Wyskakuje komunikat Nie można cofnąć systemu, przywracanie niekompletne czy jakoś tak to było

Opublikowano
Wyskakuje komunikat Nie można cofnąć systemu, przywracanie niekompletne czy jakoś tak to było

Potencjalne przyczyny: KLIK. Podstawowe pytanie: czy jest zainstalowane jakiekolwiek oprogramowanie zabezpieczające? Jeśli tak, może blokować odkręcanie stanu. Przy tym błędzie stosuje się również procedury ograniczeń procesów, czyli uruchamianie Przywracania systemu: w stadium czystego rozruchu (KB331796) lub z poziomu Trybu awaryjnego (ale wtedy już nie można go cofnąć).

.

Opublikowano
Czy możliwe jest iż KIS 2012 blokuje tę operację?

Przecież sugeruję swoją wcześniejszą wypowiedzią, że taki błąd Przywracania systemu może wynikać z aktywności samego oprogramowania zabezpieczającego. Czy sprawdzałeś uruchamianie Przywracania systemu z poziomu Trybu awaryjnego?

Opublikowano

Winowajcą jest KIS 2012, wyłączyłem go i spróbowałem przywrócić system i się udało. Wniosek, to jego wina.

I miałem rację, napisałem w tej kwestii do Kaspersky Lab i dostałem od nich taką odpowiedź

Witam

Problem jest nam znany. Więcej informacji znajduje się na stronach:

http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208284986

http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208284985

Pozdrawiam

Patryk Szarota

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...