Skocz do zawartości
14 stycznia 2020 - Koniec wsparcia Microsoftu dla Windows 7 ×

Skrót alt gr+ c

stam222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrót alt gr + c powinno dać ć a u mnie wyskakuje panel kontrolny ATI catalyst control panel no i przyznam że troszkę to denerwuje .Może ć nie występuje zbyt często w naszym języku ale jak trzeba urzyc to trace czas na zamykanie tego okna z ATI.Wiecie jak zlikwidować ten skrót?

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Z chęcią bym odinstalował CCC ale nie widzę czegoś takiego poniżej zrzut ekranu z revo.

Jedyne ATI to ten Menager i nie jestem pewien czy to mogę odinstalować.

uninstal.png

Opublikowano (edytowane)

A co się pokazuje jak tego managera uruchomisz, nie piszę o deinstalacji tylko uruchomieniu ?

Tym czasem idę spać, bo zbyt długo zwlekasz z odpowiedziami, w obu swoich tematach.

Edytowane przez marekW
Opublikowano

@stam222

Nie mam w tej chwili dostępu do kompa z CCC ale prawie jestem pewien, że po uruchomieniu masz po prawej stronie u góry coś takiego jak Opcje lub Ustawienia. Widziałem tam możliwość wyłączenia stosowania skrótów klawiaturowych.

Opublikowano

Witam.

Miałem też sterowniki Catalisty z CCC.Dokładnie nie pamiętam,ale kiedy otworzysz CCC masz tam opcje skrótów do wyboru.

Wysuwasz Ctrl+c i masz po zatwierdzeniu wtedy Ć.

Piszę z pamięci,bo teraz mam inną kartę a stery od Nvidii.

Po co wywalać CCC ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Już jest OK.Otworzyłem te opcje w CCC i rzeczywiście można było od kliknąć ten skrót klawiszy .Teraz już bez problemów mogę sobie pisać "ććććććć"

Dzięki wielkie za pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...