Anonim8 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 W dniu 13 stycznia roku pańskiego 2011 pojawił się w dzienniku zdarzeń następujący zapis: Poziom Data i godzina Źródło Identyfikator zdarzenia Kategoria zadania Błędy 2011-01-13 22:53:14 Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing 2 Sesja Uruchomienie sesji "Circular Kernel Context Logger" nie powiodło się z powodu następującego błędu: 0xC0000035 Nieco zdumiony Belfegor, postanowił przesłuchać Google, co wie w tej sprawie. Dowiedział się, że należy zmienić nazwę pliku w katalogu c:\Windows\Panther\setup.etl na setup.old i wykonać ponowne uruchomienie komputera. Ale nigdzie nie dowiedział się, co powoduje taki zapis. Jeśli ktoś może udzielić informacji co powoduje błąd - będę wdzięczny.
Anonim3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Z tego co ja znalazłem u wujka googla to pomaga odznaczenie w połączeniu netowym IPv6 jest to coś z tym związane.
Anonim8 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie pamiętam czy miałem IPv6 odznaczone przed trzynastym Ponoć dotyczy to również hibernacji. Mam u siebie wyłączoną. Może lepiej włączyć na lapku?
Anonim3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Lapek to specyficzne urządzenie, funkcja hibernacji jest w tym wypadku często gęsto wykorzystywana, czy będzie i dla Ciebie przydatna? Musisz sam ocenić.
Anonim8 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nigdy z tego nie korzystam. Kończę prace, wyłączam sprzęt, zamykam klapę i tyle. Czasem tylko jak nic nie robię, po kilku minutach wyłacza się monitor (zasypia), klikam i jest obraz. Znaczy się, wybudzam go z uśpienia. Dobrze myślę z tym budzeniem?
wieslaw531 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Na aktywnym samym pulpicie klikasz myszką w wolne miejsce. Wciskasz F1 i w polu szukania pomocy dziubiesz Hibernacja. Poczytaj a wszystko będzie Ci wiadome.
Anonim3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 W profilach zasilania możesz sobie ustalić reakcję na przycisk wyłącznika, zamknięcie klapy i takie tam. Czasem tylko jak nic nie robię, po kilku minutach wyłacza się monitor (zasypia), klikam i jest obraz. Znaczy się, wybudzam go z uśpienia. to akurat to jest wygaszanie samego ekranu, no chyba że właśnie w zaawansowanych ustawieniach masz usypianie.
Anonim8 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Na aktywnym samym pulpicie klikasz myszką w wolne miejsce. Wciskasz F1 i w polu szukania pomocy dziubiesz Hibernacja. Poczytaj a wszystko będzie Ci wiadome. Poczytałem - dobrze myśle. Komputer chodzi stale na zasilaniu. Nie musze korzystać z hibernacji. Jeśli to może być przyczyną zapisu w dzienniku, całkiem mozliwe że ja jestem powodem. Czasem odłącze zasilanie na noc.
Rekomendowane odpowiedzi