Rucek Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Hej, mam nadzieje, że się nie pogniewasz zakładam osobny temat i proszę w imieniu przynajmniej kilku (jak nie kilkunastu) użytkowników - o bieżące info na temat powrotu coś już wiadomo? jak wyglądają sprawy? kiedy coś będzie wiadomo? itp skrobnij coś jak możesz bo sie martwimy Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 podpisuję sie obiema ręcami Nie pytamy o szczegóły , tylko o to czy wrócisz do zdrowia? jeśli to ma potrwać jakisz czas - napisz. Wtedy będzie wiadomo, co robić. Nawet jak nie wiem co robić. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Zdrowie mi szwankuje, więc byłam zmuszona ograniczyć aktywność na forum. Za mną długotrwała i żmudna diagnostyka medyczna, która nie przyniosła odpowiedzi. Póki co, moje problemy nie są w pełni rozwiązane. Upraszczając, mój aktualny problem z niesprawnymi rękami (to jednak nie jedyny problem ze zdrowiem) utrudnia mi czynności na forum w rozumieniu pisania na klawiaturze. Jest lepiej niż było, ale problem nadal jest. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Upraszczając, mój aktualny problem z niesprawnymi rękami (to jednak nie jedyny problem ze zdrowiem) utrudnia mi czynności na forum w rozumieniu pisania na klawiaturze. Jest lepiej niż było, ale problem nadal jest. To ja też pozwolę sobie na pewne uproszczenie. I nie ma w tym nawet odrobiny zgrywy. Pytanie jest jak najbardziej poważne. Czy w przeciągu kilku lat byłaś ukąszona przez kleszcza? Ewentualną odpowiedź kieruj na PW. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 nom, o boreliozie sie też ostatnio naczytałem, złe diagnozy itp... np:http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1702701,1,rekordowa-liczba-zachorowan-na-borelioze-czy-tego-niechlubnego-rekordu-mozna-uniknac,index.html Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Nie, nigdy kleszcz mnie nie ukąsił. Precyzując, moje obecne problemy zaczęły się po operacji (koniec 2013). Nie wiadomo czy ma to związek, choć linia czasowa sugeruje to (mogą to być pozory). Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Nie, nigdy kleszcz mnie nie ukąsił Jesteś pewna? Precyzując, moje obecne problemy zaczęły się po operacji (koniec 2013) Nie wnikam. Choc cała moja rodzina zawodowo medycyną się zajmuje. Jak sama wiesz bez wyników Twojego obecnego stanu niewiele da sie powiedziedź. Nie mam najmniejszego zamiaru prowadzić na forum rozprawki na temat twojego zdrowia. Jedno wiem jest duzy problem. I nie chodzi tu tylko o pisanie. Jak powiedziałem nie znam historii Twojej choroby, ale może warto podać wyniki? Rozważ sama. Z mojej strony nic Ci nie grozi. Żadne dane nie zostaną upublicznione. Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 nom, o boreliozie sie też ostatnio naczytałem, złe diagnozy itp... np: http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1702701,1,rekordowa-liczba-zachorowan-na-borelioze-czy-tego-niechlubnego-rekordu-mozna-uniknac,index.html albo denga http://pl.wikipedia.org/wiki/Denga (Takie info z audycji polsatu), możliwe, że słowo przekręcone. to też mają przenosić kleszcze, ale powstaje strup zamist rumienia. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dajmy spokój z kleszczami. Napisała, że nie była ukąszona a objawy wystapiły po operacji. Nie męczmy Jej. Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Powrotu do zdrowia życzę Picasso...a potem sił na powrót tutaj Odnośnik do komentarza
gottsu2 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dołączam się do przedmówców Dzięki temu forum nie dawno rozwiązałem swój problem w komputerze oraz w mojej dziewczyny pc:)ONE LOVE FOR PICASSO Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 @Picasso, poprosimy o update bo widzę, że zalogowałaś się po raz pierwszy od ponad tygodnia... jak zdrowie? Zdiagnozowali w koncu? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 W tej materii brak nowych wieści, diagnostyka w toku. Ale w poniedziałek / wtorek na pewno będę na forum czynna. Nie wcześniej, bo obecnie mam limitowany dostęp do internetu. Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 W tej materii brak nowych wieści, diagnostyka w toku. Ale w poniedziałek / wtorek na pewno będę na forum czynna. Nie wcześniej, bo obecnie mam limitowany dostęp do internetu. Mam nadzieje że już na stałe.Pozdrowienia -Twoja obecnośc jest niezbędna nawet laptopy nie mogą się doczekać a dopiero co zwykli użytkownicy. Wracaj!!!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi