stefel Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam. Mam wielki problem z uruchomieniem komputera. Podczas uruchamiania wyskakuje komunikat "EWOZR is compressed" i nic więcej nie można zrobić. Próbowalem zainstalować system na innym dysku ale też sa problemy : wszystko działa jakby w zwolnionym tempie i zawiesza sie na : "ładowanie plików systemu windows" i przez cały czas jest 0% - czekałem ok. godzinę. Co to się mogło stać ??? Aha i tryb awaryjny sie nie uruchamia. Bardzo proszę o pomoc.
picasso Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 EWOZR is compressed = widziałam ten plik w Twoich wcześniejszych logach (wygląda to na jakąś kombinację z obchodzeniem aktywacji): [2010-11-24 15:33:56 | 000,419,746 | RHS- | M] () -- C:\EWOZR[2010-11-24 15:33:56 | 000,000,020 | RHS- | M] () -- C:\win7.ld Nasuwa się: start z płyty do WinRE i wykonanie instrukcji podobnych do tych KLIK. W temacie plik BOOTMGR jest "compressed", tu jest inny, chodzi o to samo = należy zdekompresować wszystko. .
stefel Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udało się. Wygląda na to że to mój syn (3 latka) dorwał się na chwile do komputera i ustawił kompresję na partycji systemowej. Po wykonaniu Twoich instrukcji udało się uruchomić komputer. Bardzo dziękuje za pomoc. Już niektórzy "informatycy" chcieli mi płytę główną wymieniać. Wielki szacunek dla całej ekipy i dla tego co robicie. Jeszcze raz dzięki.. Pozdrawiam PS Ciekawe co to jest ten EWOZR.
Rekomendowane odpowiedzi