muzyk75 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Nie mogę zmienić ustawień, pojawia się napis "niektórymi ustawieniami zarządza administrator systemu". Chcę ustawić automatyczne pobieranie aktualizacji, teraz mam ustawione: wyszukaj, ale pozwól wybrać... Jestem zalogowany jako admin.
picasso Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Tematy relatywne do systemu zakłada się w dziale Windows. Przenoszę do Windows 7. Tytuł też nieco zmieniam, bo nie w UAC rzecz. Nie mogę zmienić ustawień, pojawia się napis "niektórymi ustawieniami zarządza administrator systemu". Chcę ustawić automatyczne pobieranie aktualizacji, teraz mam ustawione: wyszukaj, ale pozwól wybrać... Ta zablokowana konfiguracja Automatycznych aktualizacji nie jest związana z UAC tylko politykami, które nie wiadomo skąd się wzięły w Twoim systemie. By odblokować opcje: Start > w polu szukania wpisz regedit > z prawokliku Uruchom jako Administrator i skasuj klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate Zresetuj system. .
muzyk75 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 W Windows update mam pod klucz AU- AUOptions - REG_DWORD 0x00000002 (2) Zadziałało, dzięki Picasso.
Rekomendowane odpowiedzi