Anonim8 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Rozpakowałem plik EXE korzystając z Universal Extractora. I teraz chciałbym spakować wszystko, żeby znowu powstał powstał plik exe. Ale nie wiem jak i czym tego dokonać? Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Możesz użyć do tego celu WinRAR Posiada taką opcję. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dzieki. Wszystko zrobione. Podrąże jednak temat - czy mozna to spakować do takiej postaci jak przed, tzn. zeby była ta sama ikona instalatora itd? Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 To zależy od tego, czy to był instalator programu stworzony przykładowo przy pomocy np. Inno Setup, czy zwyczajne archiwum SFX, które można tworzyć w WinRAR, 7-Zip i innych tego pokroju archiwizatorach. Jeśli to pierwsze, to jest to krótko mówiąc nieopłacalne, gdyż w większości przypadków na takie rzeczy trzeba pisać specjalne skrypty. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 czy to był instalator programu stworzony przykładowo przy pomocy np. Inno Setup, czy zwyczajne archiwum SFX, Wtyczka do TC - Imagine. Posiada ohydne ikony i chciałem je zmienic. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 W gotowych to Resource Hacker i edycja zasobów. http://www.angusj.com/resourcehacker/ Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 W gotowych to Resource Hacker Tak też pomyślałem Dawidzie. Troche późno, ale pomyślałem. Temat można zamknąć. Pliki icon podmienione. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi