hol3k Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam! Proszę Was o pomoc bo już nic nie mogę znaleźć. Wyskoczył mi wirus Ukash z "PolskiejPolicji". Nie mogę odpalić systemu awaryjnego w jakiejkolwiek kofiguracji bo po 5sek system sam się restartuje. Co mogę z tym zrobić? Prosze o w miarę szybką odpowiedź - sesja jest wiecie Trzeba się uczyć. system Windows7 Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zrób zgodnie ze wskazówkami log z FRST: https://www.fixitpc.pl/topic/4414-diagnostyka-infekcji-na-niestartujacych-windows/page__p__32551?do=findComment&comment=32551 . Odnośnik do komentarza
hol3k Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dzięki za pomoc. Udało mi się odzyskać zapisany stan systemu sprzed kilku dni i pomogło. Proszę o zamknięcie Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Skoro Przywróciłeś system, to proszę o raporty z OTL + GMER, które mają udowodnić kompletność procesu oraz sprawdzić system pod kątem innych rzeczy. . Edytowane 7 Marca 2013 przez picasso 7.03.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi