Skocz do zawartości
10 stycznia 2023 - Koniec wsparcia Microsoftu dla Windows 8.1 ×

Nowy Laptop jak przeistalować z Win 8 na Windowsa 7

atasuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem dostałem nowego laptopa Samsunga z zaistalowanym systemem Windows 8. Ale wogóle nie przypadł mi do gustu i chciałem przeistalowac go na windows 7.

Chciałem się wcześniej poradzić czy da sie to zrobić oraz jak to wykonać bezstresowo.

Zaraz napisze specyfike i co to za laptop.

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

@DawidS28

Sprawdzić, czy licencja Windowsa nie pozwala na downgrade, bo wtedy można by zainstalować Windows 7 na tej samej licencji.

A jak to sprawdzić.

@Conor29134

A jak bezboleśnie zrobić kopię tego recorvery oraz przepartycjonowac te partycję chodzi mi czym. Mógłbyś to bardziej opisać jak się do tego zabrać.

Opublikowano

zewnętrzny soft ja robiłem kopie partycji systemowej z płyty OTLPE ale dla większości to norton ghost zalecany bo łatwiejszy jest.

skoro masz sony to nagraj płytki recorvery powenieneś mieć kreatora na lapku.

Raczej takie licencje nie pozwalają na downgrade za to sie płaci dodatkowe pieniądze ms tak łatwo nie odpuści :D

Opublikowano

Dzieki za wszystko panowie wpadłem jeszcze na jeden pomysł postaram się odać laptopa do sklepu i wziąść coś z windowsem 7. Paragon wraz z gwarancją mam to może się uda zamienić na coś innego jak nie to bedę działał tak jak polecił Conor.

Szkoda wolał bym pieniądze to sam bym sobie kupił co chce ale darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda.

Temat można zamknąć oraz dziekuje za poświęcony czas

Szcześliwego Nowego roku .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...