Prz3m01299 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 komp. zablokowany przez "ukash" win. XP Bardzo proszę o pomoc, Z góry bardzo dziękuje OTL.Txt Extras.Txt
picasso Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Logi wykonane z poziomu złego konta, czyli wbudowanego w system Administratora (to konto nie było nawet aktywne przed akcją) a nie użytkownika: Computer Name: WALISZKA-PC | User Name: Administrator | Logged in as Administrator. To oznacza limitowaną widoczność. Logi muszą być robione z poziomu właściwego konta. 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\dsgsdgdsgdsgw.pad C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\dsgsdgdsgdsgw.js C:\WINDOWS\tasks\SpeedUpMyPC.job C:\WINDOWS\tasks\spmonitor.job :Reg [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Winmgmt\Parameters] "ServiceDll"=hex(2):"%SystemRoot%\system32\wbem\WMIsvc.dll" :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart. Opuść Tryb awaryjny i zaloguj się na właściwe konto. 2. Przez Panel sterowania odinstaluj adware AVG Security Toolbar, SpeedUpMyPC. 3. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj. .
Prz3m01299 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dziekuje za pomoc. Zawolalem informatyka i mi tez pomogl
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 A ja jednak poproszę o nowe logi OTL z opcji Skanuj, które przedstawią co zostało zrobione.
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Część z adware nadal nie wykonana. Ale zanim do tego przejdę = Log nadal zrobiony z konta Administrator a nie użytkownika: Computer Name: WALISZKA-PC | User Name: Administrator | Logged in as Administrator. Mówiłam wyraźnie: logowanie na właściwe konto. Następnie: to ten sam log co w innym temacie (KLIK) Co to ma znaczyć? Problem na tym samym systemie? .
Prz3m01299 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie mogę zrobic logów z "normalnego" konta bo jest problem ktory odnosi sie do tego tematu fixitpc.pl/topic/15568-aktywacja-systemu-windows/ Tak to jest problem na tym samym systemie ;/
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Na razie powstrzymuję się od dalszych działań. Logi są z nie tego konta co należy, czyli mało wiarygodne dane. Edytowane 18 Lutego 2013 przez picasso 18.02.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Rekomendowane odpowiedzi