Keleth Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam od jakiegoś czasu mam problem z aplikacją gry Lineage II gdy klikam na skrót lub bezpośrednio na plik wyskakuje następujący komunikat gdy wcisnę ok przeglądałem inne tematy na forum próbowałem się do nich zastosować i bez rezultatów. Dziś nawet zrobiłem format dysku systemowego i bez rewelacji a problem pozostał jeżeli ktoś może mi pomóc będę badzo wdzięczny system to Win 7 32 bit ultimate jeżeli jeszcze jakieś info będzie potrzebne pisać Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam na forum, nie mam tej gry, więc mogę się jedynie domyślać, że problem dotyczy ograniczeń licencyjnych - twórca aplikacji nie życzy sobie, aby w czasie, gdy uruchomiona była gra działały w systemie inne programy typu debugger, etc. które pozwoliłyby na analizę aplikacji. Czy poza tą grą masz coś jeszcze zainstalowanego i uruchomionego? Czy gra wysypuje się za każdym razem? Uruchom grę i gdy dojdziesz do pierwszego komunikatu błędu, to przygotuj logi OTL (+Extras) + GMER zgodnie z opisem: [KLIK], mam nadzieję, że trochę nam rozjaśnią problem. m.g. Odnośnik do komentarza
Keleth Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 gra wysypuje się od jakiegoś miesiąca może dwóch wcześniej chodziła jak należy z programów skanujących mam jedynie IOB malware fighter i advanced system care Nie mogę wykonać skanowania programem OTL ponieważ wyskakuje błąd: Access violation at address CCCC0460. Read of address CCCC0460. http://wklej.org/id/840085/ skan z Gmer Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Keleth, patrząc na GMER to nasuwa się jako sprawca monitorujący IObit Malware Fighter. Dla porównania temat: KLIK. Odnośnik do komentarza
Keleth Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nieeeee po co ja formata robiłem xD po usunięciu IOBit wsio śmiga bez żadnego problemu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi