Wczas Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam. Jakieś dwa dni temu zmieniłem firewalla na COMODO. Podczas uruchamiania AQQ oraz CuteFTp dałem im "status" trusted application. I tu pojawił się problem. Przy każdym uruchomieniu jednego z ww programów od tego czasu wyskakuje mi Instalator próbujący zainstalować Gimpa Programu od dawna nie posiadam. Scieżka instalacyjna z jakiej chce instalować ten program, za każdym razem, to C:\WINDOWS\Downloaded Installations. Faktycznie była tam instalka gimpa, którą usunąłem już. Mimo to cały czas wyskauje mi instalator. W programach uruchamianych w autostarcie nie ma tego instalatora. W managerze zadań Windows, w Aplikacjach, podczas "instalacji" gimpa klinknięcie na nim PPM -> Przejdz do procesu przenosi do procesu aqq.exe. Ktoś, coś moze poradzić, w czym może leżeć problem? bo to chyba od COMODO problem bo przed instalacją nie było probemów z aqq ani cuteFTP. Pozdrawiam.
DawidS28 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Hmm... to raczej nie jest problem z Comodo. Spróbuj tym: http://majorgeeks.com/download.php?det=4459
Wczas Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Dziękuje bardzo za pomoc. Pomogło, świetny programik. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 27 Lipca 2010 przez DawidS28 Temat rozwiązany - zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi