n0n4m3 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam, Dostałem netbooka od znajomego na którym jest uszkodzona partycja recovery. Czy jest możliwość odzyskania całego układu partycji wraz z recovery do stanu fabrycznego bez posiadanych płytek recovery? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 W jaki sposób jest uszkodzona ta partycja? Jakiś błąd podczas ładowania czy może jest ona widoczna w windowsie? Poza tym jaki netbook to jest trochę więcej szczegółów Odnośnik do komentarza
n0n4m3 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Netbook HP Mini 210-1050ed. Występuje błąd podczas ładowania i partycja jest widoczna w windowsie ale jak uruchomię program Recovery z HP to w nim jest napisane, że komputer ma uszkodzoną partycje recovery tzn. w ogole jak by ją nie widzi. Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Skoro masz widoczną partycję recovery to nie będzie ona działała, musisz użyć programu do tworzenia, edycji dysków i potem kliknąć na partycję recovery i kliknąć komendę hide i zapisać i wtedy powinno wszystko zadziałać. Ja do tego celu używałem hiren's boot CD i program diskgenius Tutaj masz linka do tego programu http://www.freenew.net/windows/disk-genius-32/18317.htm Odnośnik do komentarza
n0n4m3 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Spróbuje ją ukryć, ale nie sądzę żeby to zadziałało, HBCD mam na pendrive także z tym nie będzie problemu. Dam znać co z tego wyszło. Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Widzę, że musiało pomóc, ponieważ gdyby nie pomogło to kolega pisałby o dalszym nierozwiązanym problemie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Hudzira Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witam Panowie . Pomóżcie . Mam podobny problem w HP PAVilion niestety mój problem polega na tym że posiadam całą nieuszkodzona Partycje Recovery lecz podczas awarji dysku C został usunięty plik c: recovery i system nie widzi tej partycji na dysku D. Czy jest mozliwość naprawienia tego w jakiś sposób Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi