MojNick Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam. Ostatnimi czasy zauważyłem u siebie w uT następujący problem - a mianowicie w trakcje pobierania plików co jakiś czas wyskakuje mi w nich taki błąd - "nie można wykonać żądanej operacji na pliku z otwartą sekcją mapowania użytkownika" Przy wznowieniu takiego pliku pobiera go dalej, jednak po chwili znów taki komunikat wyskakuje. Czasami pobierze się bez problemów, jednak czasami co chwile jest taki błąd. I tutaj prosba do Was - jak taki problem usunąć? Dzięki wielkie za pomoc. Pozdrawiam.
Landuss Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Spotkałem się z tym kiedyś i tutaj mogą być różne warianty. Najczęstsze to zbanowanie klienta lub blokada przez oprogramowanie zabezpieczające - antywirus lub firewall.
MojNick Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Klient zbanowany nie jest - tego jestem pewien. Do ochrony używam KIS i tam w ustawieniach mam dla uT pełen dostęp, więc tutaj też raczej nie tkwi problem.
picasso Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Do ochrony używam KIS i tam w ustawieniach mam dla uT pełen dostęp, więc tutaj też raczej nie tkwi problem. Sądzę, że właśnie to KIS jest problemem. Są wzmianki o konotacjach z tym oprogramowaniem, włączając w to oficjalne forum Kasperskiego: KLIK / KLIK / KLIK (posty numerowane #212 i #217). Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Rekomendowane odpowiedzi