atasuke Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Witam Mam ponowny problem z tym komputerem którym kiedyś zajmowaliśmy się. To było bodajże w temacie: wyłączenie usług Atak Conficker. Komputer chodził ładnie tyle czasu a tu dzisiaj zonk: internet nie działa. system uruchamia się bardzo długo system zgłasza że usługa podgląd zdarzeń systemowych nie została załączona Porobiłem screeny jakie się pokazują po próbie uruchomienia konkretnych usług Daje loga z OTL : OTL extras : A tutaj Gmer Tutaj jeszcze daje skan z OTL samych usług: Chyba jedynym słusznym rozwiązaniem będzie przywracanie systemu ale chciałbym to skonsultowac. Komputer to laptop HP 6720s System 32 bitowy
picasso Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Logi z OTL na standardowych ustawieniach i GMER nic ciekawego nie opowiadają. Owszem, w spisie wszystkich usług widać multum zatrzymanych. Błędy z obrazków częściowo sugerują, że stało się coś z nadrzędnymi zależnościami usług. Np. dla ICS są to: BFE (obecny w OTL i Running) czy Nsi Proxy (tego nie widać w OTL, ale log z OTL jest zbyt wąski, nie dałeś skanu na Sterowniki ustawione na Wszystko). Chyba jedynym słusznym rozwiązaniem będzie przywracanie systemu ale chciałbym to skonsultowac. Myślę, że tym razem uprośćmy sobie i od razu w Przywracanie systemu. .
atasuke Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Myślę, że tym razem uprośćmy sobie i od razu w Przywracanie systemu. Zrobiłem odzyskiwanie systemu z partycji recovery , jest ok Dokładam jeszcze log z SERVICE + DRIVER z otl który zrobiłem przed przywracaniem tak na pamiątke: Dziekuje za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi