Skocz do zawartości

Dziwny plik _iu14D2N.tmp w Temp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio zauważyłem że posiadam dziwny plik w folderze temp (oczywiście norman wykrył że to wirus) https://www.virustot...sis/1331726794/

Załączam logi :) (czy to może być od instalatorów ? Dziś zapuszczałem 3 instalatory pewnych gier żeby je przetestować)

P.S Przy skanowaniu OTL wyskoczyło mi okienko jakby OTL miałby być na płytce i pisało że nie znaleziono (oczywiście kilka razy kontynuuj i podziałało). Jeśli coś się będzie nie zgadzało proszę pisać.

OTL.TxtPobieranie informacji ...

Extras.TxtPobieranie informacji ...

GMER.txtPobieranie informacji ...

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

W logach nic nie ma. Przy okazji (i już chyba o tym mówiłam do Ciebie wcześniej): log z GMER zrobiony w złych warunkach, przy czynnym sterowniku SPTD.

Cytat
Witam, ostatnio zauważyłem że posiadam dziwny plik w folderze temp (oczywiście norman wykrył że to wirus)

(...)

(czy to może być od instalatorów ? Dziś zapuszczałem 3 instalatory pewnych gier żeby je przetestować)

Wątpię, by _iu14D2N.tmp to był plik infekcji. To wygląda na plik deinstalacyjny którejś aplikacji, a której to nie wiem, bo jest dużo możliwości. Ogólnie ten plik _iu14D2N.tmp to jest część instalatora opartego na Inno Setup (FAQ).

Cytat
Przy skanowaniu OTL wyskoczyło mi okienko jakby OTL miałby być na płytce i pisało że nie znaleziono (oczywiście kilka razy kontynuuj i podziałało).

Wątpię, by tam było o OTL jako takim. Nasuwa się, że OTL skanując uzyskał dostęp do określonego elementu, który to element ma nieprawidłowe dane instalacyjne, stąd okno z prośbą o płytkę.

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...