Skocz do zawartości

Trzytysięczny użytkownik?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

@browarek

Chciałbym pogratulować (prawie)3000 tys użytkowników

taki zapis jest poprawny, ale w wypadku gdybyśmy czekali tu na 3 000 000 (trzy milionowego) użytkownika (pewnie kiedyś to nastąpi), przy trzy tysięcznym powinieneś napisać, ale tak: 3 tys.

Opublikowano

No kurde znowu mi nie poszło......ach pech to pech ;) a taki byłem dumny z mojego posta... :lol: ,a tak poza tym to ja nie widzę żadnego błędu w moim poście....hihi :P

Poza tym:

Voila! Congratulations for @zhvir zostałeś jubileuszowym trzytysięcznym użytkownikiem fixitpc.pl

PS: Może jakaś nagroda od Administratora @Picasso???? :P

Opublikowano

Gratulacje dla picasso :thumbsup: , a teraz idziemy na "browarek" . Poszlo Ci Poszlo 3000 tys. juz nie dlugo, a jak marekW nie nakopie komus co najmniej raz dziennie to jest bardzo smutny, a tak wyglada smutek :angry: . pozdrawiam pana Marka :D .

Nagroda jest @zhvir dostanie darmowa porade, a z okazji 3tys. dup..ka na forum robi "stripease" ula hula bez muzyki. :lol:

Opublikowano

bardzo dziękuję za obiecaną nagrodę... co prawda sam sobie potrfię wyszukać co potrzebuję i rzadko nie znajduję, ale striptizu NIE ODMÓWIĘ... gdzie mam się zgłosić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...