McB7 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam. Nie spotkałem się z odpowiedzią na moje pytanie a przeczesuję internet już od dłuższego czasu. Otóż non stop wyskakuje mi komunikat "nie wykryto urządzenia usb" mimo, iż nie podpinałem, ani nie podpinam nic pod niego aktualnie. Innymi słowy, w trakcie normalnego użytkowania jestem bombardowany bezsensownymi komunikatami. Mam system Vista, nie zmieniałem nic ostatnio w oprogramowaniu, które działa bez najmniejszego zarzutu. Laptopa nie używałem od paru dni, odpaliłem go po świętach i dostałem ten problem najwyraźniej w prezencie. Jakieś pomysły, co może być przyczyną? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Anonim3 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Na początek odinstaluj w menedżerze urządzeń wszystko co jest w "kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej" i zrestartuj komputer. No i kilka słów: dział ma swoje zasady, mogłeś chociaż wkleić raport z jednego z wymienionych w "przyklejonym" temacie programów.
McB7 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wybacz, błąd młodego użytkownika. W każdym razie to też nie pomogło, czy istnieje możliwość, że problem jest natury mechanicznej, tzn coś z wejściem usb jest nie tak?
Anonim3 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 czy istnieje możliwość, że problem jest natury mechanicznej, tzn coś z wejściem usb jest nie tak? oczywiście, że jest taka możliwość i dość często się zdarza zwłaszcza w lapkach. Przyglądnij się dokładnie portom, sprawdź czy poprawnie działają (podpinasz cokolwiek, myszkę itp).
piotreek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Jak możesz zrób screena tego błędu i załącz tutaj. Edytowane 8 Marca 2012 przez picasso 8.03.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso
Rekomendowane odpowiedzi