Skocz do zawartości

Office 2007 - Word sypie się podczas zapisywania

Walkerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chcę zapisać plik Worda 2007, przy którym niesamowicie się napracowałem, ale niestety ten zawiesza się i wyłącza, bez zapisania, a kolejno tylko mogę odzyskiwać te pliki. Niestety ich nie mogę zapisać, nawet jak stworze nowy plik docx. Zależy mi na tym, żeby wszystko było w formacie docx i żebym mógł znowu pracować normalnie w wordzie.

EDIT:

Podgląd zdarzeń:

ID: 0, Application Name: Microsoft Office Word, Application Version: 12.0.6612.1000, Microsoft Office Version: 12.0.6612.1000. This session lasted 59 seconds with 0 seconds of active time. This session ended with a crash.

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

No jest opcja, tylko że sie wysypuje, wiesza wyświetla się błąd. "Zamknij program" i "poszukaj rozwiazania blabla" dalem jedno i drugie dalej problem sie powtarza.

przechwytywaniemc.jpg

Raz pojawiło się takie okienko, ale głównie pojawia się to, żeby zamiast uruchamiać ponownie - zamknąć go.

Opublikowano

Oczywiście wszystko legalne oryginalny windows, oryginalny office 2007, problem zaczął się o 19:09. Od około 14 pracuje nad dokumentem, zapisywałem go w trakcie itd. Dodam, że w międzyczasie instalowałem Octave i GUIOctave, ale w pierwszej kolejności chciałbym rozwiązać to mniej brutalnie.

Niestety nie mam dostępu obecnie do płyty z instalatorem, gdyż jest oddalona ode mnie na 150 km.

Opublikowano

Zobacz linka którego dałem wyżej. Wygląda na to iż uszkodzony jest sam plik. Hmm wygląda na problem na styku Office<>Ocatave. Nie możesz ich wstawić jako obrazek?? Instalacja Service Packów wysoce wskazana!!

Opublikowano

Nie mogę, bo są one do edycji.

Jeśli uważasz, że to octave to mogę odinstalować, ale nie sądze, żeby to pomogło, gdyż inne pliki już działają. Po przeczytaniu artykułu od MS spróbuję po kolei kopiować części tekstu i zapisywać w osobnym pliku.

Opublikowano

Nie nie Octave to tylko program do liczenia. A rónania tworzylem w microsoft equations. Ale chyba już po sprawie bo przy wykonywaniu operacji, które były podane w Twoim linku plik chyba zginął...

Plik zaginął... Nie ma możliwości odzyskiwania. Gówno. Dzięki wszystkim za pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...