Max17b Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Witam. W sobotę tj. 18.10.2025 roku zainstalowałem najnowszą wersję systemu Windows 11 25H2 (wcześniej miałem 24H2) bez najmniejszego problemu. Dzisiaj chciałem zainstalować najnowszą aktualizację do tej wersji (zawiera ważne poprawki), ale nie mogę jej zainstalować przez Windows Update. Próbowałem wyczyścić dysk oczyszczaniem dysku, skorzystałem z narzędzia DISM oraz uruchomiłem narzędzie sprawdzania plików systemowych. System wykrył brakujące/uszkodzone pliki systemu. Naprawiłem je, natomiast aktualizacja wciąż nie może zostać zainstalowana. W Windows Update pobiera się w 100%, następnie instaluje w 100% i potem wyświetla się informacja o niepowodzeniu aktualizacji. Jeżeli ktoś ma jakieś porady, proszę o sugestię. Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Jest kilka sposobów naprawy, ale na początek jaki masz błąd, dlaczego aktualizacja się nie instaluje? Pokaż jakieś screeny, gdzie coś jest na ten temat itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi