Max17b Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2024 Dzień dobry, po nowej instalacji systemu Windows w aplikacji Oczyszczanie dysku > oczyść pliki systemowe, wyświetlają mi się do usunięcia poprzednie instalacje systemu Windows. Czy można je bezpiecznie usunąć za pomocą tej aplikacji? Czy może lepiej je zostawić? W tych folderach Windows.old zweryfikowałem wszystkie foldery i nie ma tam nic, co mogłoby mi się jeszcze przydać. Pozdrawiam
Max17b Opublikowano 16 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2024 Teraz widzę, że są dwa foldery Windows.old i Windowss.old.000. Czy po usunięciu poprzednich instalacji systemu za pomocą oczyszczanie dysku zostaną one usunięte? Nie spowoduje to błędów lub awarii systemu?
Illidan Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2024 Jak nie masz zamiaru wracać do poprzedniej wersji Windows, czy też instalowałeś system bez formatowania dysku, dlatego powstał ten katalog ze starą wersją systemu. Sprawdziłeś, nic tam nie ma, to możesz śmiało usunąć, zaznaczając te wersje systemu w "Oczyszczaniu dysku".
Max17b Opublikowano 17 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2024 Dzięki za odpowiedź Illidan. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się