Seledin Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Dzień dobry, czy mogę prosić o pomoc w celu sprawdzenia, w jakiej kondycji jest obecnie mój komputer? Serwisowałem i czyściłem go na bieżąco, nie mniej nie jestem pewien, czy nie wdało się jakieś złośliwe oprogramowanie. Z góry dziękuję za pomoc. W załączniku podsyłam logi z FRST. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Nie widzę tu infekcji. Masz zainstalowanych zbyt dużo antywirusów. Kosmetyka: Uruchom FRST. Skopiuj to poniższe: (ale nigdzie nie wklejaj tego!) - FRST sam potrafi znaleźć "fixlist" w schowku systemowym. Spoiler START:: HKLM\...\Policies\Explorer: [HideSCAHealth] 1 HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender: [DisableAntiSpyware] Ograniczenia <==== UWAGA HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender: [DisableAntiVirus] Ograniczenia <==== UWAGA HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate: Ograniczenia <==== UWAGA S2 HitmanPro38CrusaderBoot; "C:\Users\Mateusz\Desktop\HitmanPro_x64.exe" /crusader:boot [X] C:\Users\Mateusz\AppData\Roaming\msregsvv.dll AlternateDataStreams: C:\ProgramData:945BFEFAADF6C425 [1] AlternateDataStreams: C:\Users\All Users:945BFEFAADF6C425 [1] AlternateDataStreams: C:\ProgramData\Dane aplikacji:945BFEFAADF6C425 [1] EmptyEventLogs: EmptyTemp: END:: W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
Seledin Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Bardzo dziękuję za ekspresową pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi