natankapsel Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Wczoraj komputer stanął, cały system i przeglądarka. Sklonowałem system i wystartowałem z nowego dysku SSD, ale nie pomogło. FRST robione na nowym dysku. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 W logach nie ma niczego podejrzanego (czyli żadnej infekcji) . Cytat Farbar Recovery Scan Tool (FRST) (x64) Wersja: 14-12-2020 FRST jest stary. Cytat Error: (05/23/2022 04:34:41 PM) (Source: Ntfs) (EventID: 55) (User: ZARZĄDZANIE NT) Description: Wykryto uszkodzenie w strukturze systemu plików woluminu R:. Dokładna istota uszkodzenia nie jest znana. Należy przeskanować struktury systemu plików w trybie online. Nawet nie wiem, którą partycję oznacza "R". jessi Odnośnik do komentarza
natankapsel Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 zrobiłem logi aktualną wersją, R to dawna nazwa dysku na który sklonowałem system Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Sądząc po logach, to wszystko jest OK. jessi Odnośnik do komentarza
natankapsel Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Dzięki, czyli poszukam czy to nie jest coś sprzętowego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi