bolec Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam, mój PC ma problem w postaci pętli aktualizacyjnej ..... to czy się uruchomi czy nie to loteria..... w trakcie aktualizacji oznajmia że nie może wprowadzić zmian i uruchamia się ponownie itd itd ..., co za tym idzie bardzo długo się włącza, black screen, pusty pulpit ... .... tak samo jak niektóre programy..., przestały też działać np. Nvidia Shadowplay, nie mogę zaktualizować programów i systemu ..., sterowniki graficzne pobieram manualnie ... bo program z Nvidi który jest za to odpowiedzialny nie działa ...., próbowałem wielu sposobów niektóre były takie gdzie nawet sam nie wiedziałem co robię .., posiłkowałem się Youtube google itd grzebałem coś w rejestrze bo i takie poradniki były ... ale to nic nie pomogło ..., komputer zużywa dużo pamięci ... jak np na przeglądanie stron internetowych .. załączam pliki z FRST ... Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 To wina Microsoftu, nie pierwsza w tym roku, i pewnie nie ostatnia. Zrób zwykłe "Przywracanie Systemu" do tego punktu przywracania: Cytat 25-07-2020 13:52:30 Windows Update Potem: >>START >>URUCHOM >>wpisz (lub wklej) services.msc > znajdź i zaznacz WINDOWS UPDATE >> u góry po lewej kliknij na Zatrzymaj usługę. Po kilku miesiącach ponownie uruchom tę usługę, - może w międzyczasie Microsoft zdoła naprawić swój błąd. jessi Odnośnik do komentarza
bolec Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jessi, dziękuję za szybką odpowiedź, tą opcję też przerabiałem, nie pomagało na dodatek nie przywrócę systemu do poprzedniego stanu bo Windows nie widzi takiego punktu przywracania albo w jakiś sposób to usunąłem nieumyślnie... Odnośnik do komentarza
bolec Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 nie ma na to rady ? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 o to trzeba by było zapytać się Microsoftu, ale ja nie mam tam znajomych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi