wiselka Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam że jest kilka wątków poruszających ten problem ale żaden nie pasuje do mojego problemu, i żadne rozwiązanie które znalazłem mi nie pomogło dlatego założyłem nowy temat. Program ds3 tool normalnie mi działał, nie używany przez ponad rok nagle ku mojemu zaskoczeniu nie działa, wyskakuje taki komunikat (zdjęcie w załączniku), próbowałem przeinstalowania programu, różnych sposobów ze zmianą języka ale to również nie pomogło, z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam na forum, piszesz, że od ponad roku nie był używany - czy pobierałeś najnowszą wersję, ew. zaglądałeś na stronę producenta? Komunikat błędu wskazuje na problemy z połączeniem, może po prostu ta usługa już nie działa? m. Odnośnik do komentarza
wiselka Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Tak, pobrałem najnowszą wersję tego programu, próbowałem nawet kilka innych wersji i przy każdej wyskakuje ten sam problem, strona producenta również mi się nie ładuje wiec tam też niczego nie sprawdzę niestety. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi