Skocz do zawartości

blokada klawiatury laptop

Janko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo dziecko mi zablokowalo klawiature w HP pavilon dv7 windows7 , i za nic w swiecie zadna kombinacja nie moge tego odwrocic

dodam ze juz sprawdzalem kombinacje fn +

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

do biosu nie mam problemu problem jest w windows , jak czasem maly (teraz to mi obojetne) wali w klawiature to czasem w word leca literki doputy nie zatrzymam czyli np stuka tymi malymi roczkami i nagle mmmmmmmmmmm.... a nie trzyma dloni na m tylko tak samoczynnie ono leci cala strone , stuknie w innym miejscu to innna literka np kkkkkkkkk... leci mimo ze dlonie ma zabrane z klawiatury

teraz po opcji f8 napraw komputer dzialaja wybiorczo klawisze , zastanawiam sie czy maly tam sliny nie upuscil bo 9 miesieczne dzieci tak z radosci maja i jakies zwarcie robi , da sie jakos ta klawiature wyjac wyczyscic lub tym podobne

edit

nie dzialaja strzalki na obu klawiaturach (ten model to 17 ma dodatkow klawie num) spacja nie dizla

Opublikowano

Wiesz, w zasadzie to nie wiem jak mam ci pomóc, przecież instrukcji użycia laptopa cytował nie będę, a już tym bardziej nie będę tłumaczył jak powinieneś swoje dziecko uczyć obchodzić się z tym delikatnym przecież sprzętem, skoro pozwalasz walić maluchowi w klawisze laptopa myśląc pewnie że jest pancerny to chyba tłumaczyć tego nie trzeba. Jesteś dorosły masz dzieci, więc chyba wiesz co czynisz, zatem musisz wybrać: albo dasz go dzieciakom do zabawy niech go wykończą całkiem albo będziesz go używał ze zgodnym przeznaczeniem. Mam propozycję, zakup tanią klawiaturę i niech sobie dzieciak po niej poskacze gdy ty tymczasem będziesz się cieszył sprawnym lapkiem. :P

Opublikowano

akurat to mamusia taka beztroska , dam jej dlugopis kartke i uwolnie sie od: "kochanie komputer sie popsul"

dodam ze przywracanie systemu wczesniej nic nie pomoglo i czy jest jakis skrot klawiatury by wylaczyc klawiature ?

Opublikowano (edytowane)
czy jest jakis skrot klawiatury by wylaczyc klawiature ?
z tego co wiem nie ma ma, ale możesz jeśli wbudowana nie działa lub ma defekt (po uderzeniowy :P ) podłączyć jak pisałem jakąś najprostszą pod usb. Edytowane przez picasso
3.04.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...