ttomekb Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 witam pobrałem KMS pico ze złej strony... wydawało mi sie ze odznaczyłem wszystkie smieci podczas instalacji a jednak pojawiło mie się AdChoise w chrome... przeksanowałem juz adwcleanerem oraz Malwarebytes antymalware... niestety nadal reklamy ie pojawiaja... Addition.txtPobieranie informacji ... FRST.txt.txtPobieranie informacji ... Shortcut.txtPobieranie informacji ... gmer.txtPobieranie informacji ... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) W raportach nie widać nic powiązanego w Google Chrome. Skoro problem nadal istnieje, występuje tu prawdopodobnie adware "zintegrowane" z Chrome (modyfikacja resources.pak) i wymagana reinstalacja przeglądarki. Od tego właśnie rozpocznij: 1. Wyeksportuj z Chrome trylko zakładki. Zresetuj synchronizację (o ile włączona): KLIK. Następnie odinstaluj przeglądarkę, przy deinstalacji zaznacz Usuń także dane przeglądarki 2. Zainstaluj najnowsze Google Chrome. Zrób nowy log FRST z opcji Scan (bez Addition i Shortcut). Wypowiedz się czy problem nadal występuje. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez picasso Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi