Skocz do zawartości
14 stycznia 2020 - Koniec wsparcia Microsoftu dla Windows 7 ×

Zewnętrzne urządzenie Bluetooth (brak sterowników)

stanley50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy dodawaniu urządzeń Bluetooth do laptopa wszystkie zostały dodane bez problemów, i tablet Lenovo, Samsung S2 i Sony Xperia, a także myszka i klawiatura, natomiast Samsung S3 nie do końca się instaluje, bo w Menadżerze urządzeń podczas dodawania telefonu pojawiają się dwa zewnętrzne urządzenia Bluetooth i w żaden sposób nie chce system wyszukać do tego sterowników. Gdy bym, chociaż wiedział, co to są za urządzenia, może ktoś z forumowiczów miał podobny przypadek i zna rozwiązanie. Dołączyłem dwa obrazki ilustrujące błędy. Jeżeli potrzebne jakieś inne dane to proszę napisać. Windows 7 Home Premium 64-bit SP1.

post-3030-0-92100000-1423859452_thumb.jpg

post-3030-0-49820000-1423859453_thumb.jpg

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Przepraszam, że się pośpieszyłem z napisaniem tego tematu, sprawa nieaktualna, od rana nie mogłem sobie poradzić. Przeczytałem multum informacji i żadne wskazówki nie pomagały. Kiedy już napisałem na forum to zajrzałem jeszcze raz na stronkę Asusa i zobaczyłem pakiet Bluetooth Suite win7, pomyślałem zainstaluje, po zainstalowaniu pakietu wszystkie wykrzykniki zniknęły. Na ten moment wszystko działa, żadnych błędów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...