picasso Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Czy na pewno tej opcji w DelFix nie użyłeś wcześniej? On nic nie usunął i tak może być, gdy próbujesz ponowić coś co już zrobiłeś. Odnośnik do komentarza
Suerav Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Użyłem tego 2 razy, niestety nie mam wcześniejszego logu. Program nie tworzy pliku tekstowego w tym samym katalogu i chyba dlatego się zagapiłem. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Tak, program nadpisuje plik C:\DelFix.txt, więc pierwsze uruchomienie nie jest potwierdzone, ale wnioskując po drugim podejściu co miało być usunięte, zostało skasowane.Czy sprawdziłeś koncepcję z Nortonem? Odnośnik do komentarza
Suerav Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Wspomniałem w poście pierwszym że ostatnio mnie prawie nie rozłącza więc póki co nie będę tego sprawdzał. Oraz jeszcze zostaje sprawa tego błędu, który sugeruje aktualizację BIOS i/lub sterowników sprzętowych: Z tym też sobie daruję, sterowniki mam aktualne a wersja biosu jest z 23/04/13. Przede wszystkim pisząc tu chciałem pozbyć się adware. Zaktualizowałem MBAR i wykrył 1 element. Usunąć to po prostu za pomocą AdwCleaner? Log MBAM.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Zaktualizowałem MBAR i wykrył 1 element.Usunąć to po prostu za pomocą AdwCleaner? Usuń za pomocą MBAM ten szczątkowy kluczyk. Odnośnik do komentarza
Suerav Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ok, to chyba na tyle, dzięki za wszytko. Na koniec utworze punkt przywracania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi